szurkoljunk együtt

2018.06.14. 11:05

Vajon hol nézhetitek az idei foci vb-t Vas megyében?

Június 14-én kezdetét veszi a labdarúgó világbajnokság.

vaol.hu

Forrás: zaol.hu

Egy hónapig ( július 15-ig) szurkolhatunk majd kedvenceinknek. Nem csak otthon vagy a helyszínen nézhetjük a mérkőzéseket, érdemes lehet közösségi programot csinálni belőle. Lakóhelyed legnépszerűbb italozóhelyein biztosan közvetítik majd a mérkőzéseket, ha máshogy nem is, televízión keresztül. Arról, hogy egyes településeken hol nézheted a meccseket, várjuk tájékoztatásodat a [email protected]!

Szombathelyen biztosan lesz szélesvásznú élmény a Foci VB szurkolói sátorban június 30 és július 15 között. Helyszín: Ferences kert – Történelmi témapark.

A Szurkolói Sátorban a Foci VB egyenes kiesési szakaszának mérkőzéseit nézhetjük 800 m2-es sörsátorban, nagyméretű (12-15 m2) LED falon, professzionális hangosítással, minőségi vendéglátással, sörpados, nyugágyas, plázsos berendezéssel. A mérkőzéseket beszélgetésekkel, elemzésekkel vezetjük fel neves közéleti és sportoló vendégek részvételével. Tervezett beszélgető partnerek: volt és jelenlegi Haladás játékosok, foci rajongó zenészek, színészek, közéleti személyiségek. – írja az Agora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában