Makarska

2018.07.19. 19:30

SZKKA-ezüst Horvátországból

Húsz együttes közül az előkelő második helyen végzett a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) U12-es lánycsapata a horvát tengerparton rendezett nemzetközi viadalon.

Pum András

Festői környezetben, a közel kétezer méter magas Biokovo hegy lábánál szerzett ezüstérmet az SZKKA

Fotó: Nardai Viktória

 

Festői környezetben, a közel kétezer méter magas Biokovo hegy lábánál szerzett ezüstérmet az SZKKA
Fotó: Nardai Viktória

Több korosztályban évről évre megrendezik a festői környezetben fekvő Makarskán a nemzetközi utánpótlás-kézilabdatornát. Csakúgy, mint a korábbi esztendőkben, az SZKKA együttese ezúttal is elindult a viadalon – a Józsa Krisztián, Vers Ákos vezette U12-es lánycsapat állt rajthoz. A húsz csapatot négy ötös csoportba sorsolták. Az SZKKA a szlovén Zalacot 15–4-re, a horvát Dugo Selót 21–3-ra, a Metkovicot 15–6-ra verte, s az ugyancsak horvát Dardával 14–14-et játszott. A vasiak első helyen zártak csoportjukban, a negyeddöntőben a horvát Varazsdot 17–6-ra verték. Majd a legjobb négy között az osztrák Hypo gárdáját tíz góllal, 18–8- ra legyőzték. A fi náléban a Nemesvámossal kerültek öszsze a szombathelyi kézisek. A meccs elejét elrontották az SZKKA-sok, s később már hiába kapaszkodtak, 20–7-re kikaptak. Ám így is az előkelő második helyen végeztek. Az SZKKA kerete: Molnár Nilla, Czenki Lara, Tiborcz Mira, Czenki Petra, Takács Dóra, Lakner Eszter, Wutschi Veróna, Juhász Luca, Krilov Zita, Marton Jázmin, Imre Zóra, Szekér Réka, Horváth Vivien, Geosits Zsófi a, Tőke Liliána, Kánya Luca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában