Teljes menetrend

2018.09.06. 19:07

Celldömölk–Körmend-derbi lesz a hétvégén

A 4. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a 2018–2019-es megyei labdarúgó-bajnokságok. A játékhét nagy kérdése, hogy az eddigi kilenc hibátlan alakulat közül hány együttes marad százszázalékos a hétvége után.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

Fotó: Nagy Jácint

Megyei I.

A 4. játéknap rangadójának a Celldömölk VSE–Körmend- derbi ígérkezik, két veretlen csapat feszül egymásnak. A rajtot elrontó Répcelakra nehéz kirándulás vár, a jó formában lévő Lukácsháza vendégeként próbálkozhat meg a javítással. Érdekes alsóházi derbinek tűnik a Jánosháza– Szentgotthárd-párosítás. A 4. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő–Körmendi FC (Héra Cs.), Király SZE–Kőszegi FC (Szabó III. Z.), Jánosháza VSE–Szentgotthárdi VSE (Mónos J.), Schott Lukácsháza SE–Répcelaki SE (Talabér N.). Vasárnap, 16.30: Vép VSE–Rum KSC (Hollósi G.), Egyházasrádóci SE–ÖTE Ikervár FC (Papp Á.), Rábapatyi KSK–Petőfi SE Vasszécseny (Bedi T.), Vasvár VSE–Csepregi SE (Szabó II. Z.).

Megyei II., dél

A Déli csoportban furcsa sormintát hozott ki a sorsolás, ugyanis a hibátlan, egyaránt három győzelemmel álló csapatok kivétel nélkül idegenben lépnek pályára: a Körmend Csákánydoroszlóban, az Őriszentpéter Szentpéterfán, a Nádasd Rábatótfaluban, a Szarvaskend Jákon, a Gyöngyöshermán-Szentkirály pedig a Körmendi Téglagyár otthonában próbálja meg begyűjteni az újabb három pontot. A 4. forduló menetrendje, vasárnap, 16.30: Szentpéterfai SE–Őriszentpéter SE (Bazsó F.), Felsőcsatári KSK–Bajánsenye SE (Pungor Z.), Körmendi Téglagyári SE–Gyöngyöshermán-Szentkirály (Németh L.), Jáki SE– Szarvaskend SE (Sály K.), Rábatótfalui SE–Club Walnut-Nádasd (Szabó I. Z.), Csákánydoroszlói KSE–Tutitextil-Körmend VSE (Mónos J.), Balogunyom SE–Nárai SK (Samu Cs.), Viszák KSE–Tanakajd (Giczi Z.).

Megyei II., észak

A bajnokság eddigi két százszázalékos csapata számára sem könnyű mérkőzés vár a hétvégén. A Gérce-Vásárosmiske Ölbőre utazik, a Bük pedig az erősen kezdő Uraiújfalut látja vendégül. Ugyancsak hozta eddig a maximumot a Szeleste-Pósfa együttese is, ám ők egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak; most a Pecöl otthonából szeretnének újabb három pontot rabolni. A Sitke és a Gencsapáti együttese a szezonbeli első pontjaiért lép pályára. A 4. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Kemenesalja–Bozsok (Harcsár R.), Bük–Uraiújfalu (Molnár T.). Vasárnap, 16.30: Elektromol Spari–Püspökmolnári (Benkő B.), Ölbő–Gérce-Vásárosmiske (Hérincs Cs.), Pecöl–Szeleste-Pósfa (Monostori I.), Sitke–Söpte (Szvorda M.), Mersevát–Honvéd Sé (Szabó III. Z.), Gencsapáti– Zanat (Bagoly G.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában