Eredmények

2018.09.20. 22:06

Két vasi siker az utánpótlásban

Az I. osztályú utánpótlás-bajnokságban az Illés Akadémia-Haladás U15-ös és U19-es csapata is nyert.

Pum András

Fotós: © Unger Tamás

U14

Illés Akadémia-Haladás– Honvéd-Magyar Futball Akadémia 0-1 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Talabér. Illés-Haladás: Olasz – Nagy R., Szvoboda, MOZSÁR, Frák, Vékony (Ligeti), Kovács B., SOMFALVI (Balogh), Bonyhárd, Mohos (Papp Cs., Varga O.), Udvardi (Magyar). Edző: Noé Dávid.

Az első félidőben keveset birtokolták a labdát a vasiak. Szünet után már többet vándorolt vasi lábakon a labda, a szombathelyiek több veszélyes kontrát is vezettek. Tíz perccel a lefújás előtt egy szerencsétlen öngóllal megnyerte a meccset a Honvéd. Gólszerző: Nagy R. (öngól). 5. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás.

U15

Illés Akadémia-Haladás– Honvéd-Magyar Futball Akadémia 1-0 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Gyöngyössy. Illés-Haladás: Tóth B. – Bogdányi, Miszori, Kállai, Borbács, Vigh, Tama (Horváth Á.), Kovács P. (Bolla), Horváth K., Németh Á., Patkai (Knizs). Edző: Sipos Norbert.

Az első félidőben remekül futballozó Illés Akadémia egy gyönyörű támadás után felépített góllal vezetést szerzett. A szünet után fi zikai hátrányuk miatt elfáradtak a vasiak, a második játékrész a vendégeké volt. A hazaiak azonban csapategységüknek köszönhetően nyertek. Gólszerző: Borbács. 5. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás.

U16

MTK–Illés Akadémia-Haladás 1-1 (1-1). – Agárd, vezette: Gazdag. Illés-Haladás: SENKÓ – Fekete, Tóth Á. (Baranyai), DONCSECZ (Heiter), HORVÁTH R., Markó (Reseterits), ROSNER, BUNEVÁCZ, Bényei, Szabó B., DEZAMITS. Edző: Németh Richárd.

Az első félidőben a szombathelyiek a taktikai utasításokat betartva futballoztak, három-négy komoly lehetőségük is akadt. Aztán az MTK megszerezte a vezetést, de a vendégek hamar egalizáltak. Szünet után a vasiak kicsit elfáradtak

az általuk diktált nagy tempótól, a végén mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót. Reális eredmény született. Gólszerző: Bunevácz. 5. forduló, szombat, 15.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés Haladás.

Fotó: Unger Tamás

U17

MTK–Illés Akadémia-Haladás 5-1 (1-1). – Agárd, vezette: Kozári. Illés-Haladás: Schüld – Auer, WOTH, SZALAY, Jakab (Séfer), VAJDA, Kállai, Szecsődi (Debreceni), Schuszter, Csomós (Herczeg), TÓTH M. Edző: Oross Márton.

A jó erőkből álló MTKnak az első félidőben abszolút egyenrangú ellenfelek voltak a vasiak. Szünet után ziccert hibáztak, s ami itt kimaradt, ott bement: az MTK belőtte helyzetét. A folytatásban aztán újabb három gólt szerzett a hazai együttes. A játék képe alapján a gólkülönbség túlzott, a szombathelyiek – már nem először – sokat hibáztak hátul, és a helyzetkihasználásukon is van mit javítaniuk. Gólszerző: Szalay. 5. forduló, szombat, 17.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

U19

Illés Akadémia-Haladás– Budapest Honvéd-Magyar Futball Akadémia 3-0 (1-0). – Haladás Sportkomplexum, vezette: Horváth P. Illés-Haladás: Kiss Á. – Horváth M., NYÁRI, Szilágyi, Edelényi (Keresztes, Bokor), TÓTH-GÁBOR, Molnár T., Kiss B., Balogh, BOLLA, SZEKÉR (Oláh). Edző: Németh Szabolcs.

Mintegy 300 néző látogatott ki a stadionba. Küzdelmes mérkőzésen a nagy akarással futballozó Illés Akadémia helyzetei alapján megérdemelten nyert a mezőnyben jobban futballozó Honvéd ellen. Gólszerzők: Nyári, Bolla, Edelényi. 5. forduló, szombat, 12.00: MTK–Illés Haladás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában