Idegenbeli diadal

2018.10.28. 20:26

Értékes három pontot szereztek a sárvári focisták

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Sárvár FC a Komárom vendégeként két góllal győzött.

Pum András

Fotó: Sárvár FC

Komárom VSE–Sárvár FC 1-3 (1-1). – Komárom, 500 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Altorjay.

Sárvár: Horváth B. – Maráczi, Nyírő, Pados, Horváth A. – Potyi (Graszl), Kun – Pető (Németh E.), Skriba, Hoós – Takács Á. Edző: Bojan Lazic.

Az első félidőben a sárváriak elsősorban a biztonságra ügyeltek, igyekeztek feltérképezni ellenfelüket. A 37. percben Skriba vezette a kapusra a labdát és nem hibázott (0-1). Öt perc múlva azonban Kenesei kiegyenlített (1-1). Szünet után mezőnyfölényben futballoztak a sárváriak és több komoly helyzetet is kialakítottak. A 72. percben Skriba cselezte le magát az alapvonalig, visszagurított labdáját Németh Erik bombázta a hálóba (1-2). A 84. percben Skriba két védő között kiugratta Horváthot, aki a kapust is kicselezve az üres kapuba helyezett (1-3).

A Sárvár valódi csapatként, tudatosan futballozva, gyönyörű gólokat szerezve teljesen megérdemelten győzött az előzetesen esélyesebbnek tartott Komárom otthonában. Valamennyi sárvári játékos jó teljesítményt nyújtott. Gólszerzők: Kenesei (42.), illetve Skriba (37.), Németh E. (72.), Horváth A. (85.).

Bojan Lazic: – Gratulálok a csapatomnak, valamennyi játékosom szívét-lelkét kitette a pályára. Örömteli, hogy a szép gólok mellett még sok helyzetet kidolgoztunk.

További eredmények: MOL Vidi II.–Nagykanizsa 1-3, III. Kerület–THSE-Szabadkikötő 1-2, Ménfőcsanak–Dunaharaszti 2-1, Andráshida–Ajka 0-3, BKV Előre–Pénzügyőr 1-0, Csepel–Puskás Akadémia II. 3-2, Érd–Pápa 3-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában