Alpok Adria Kupa

2018.11.12. 22:05

A szlovák bajnokcsapat Körmenden

A szombati TF elleni nagyarányú győzelem után kedden este (18.00) már az Alpok Adria Kupában meccsel az Egis Körmend. A vasiak a Levicki Patrioti együttesét fogadják.

Tóth Judit

Németh Ákos nem játszhat, mert kisebb sérülést szenvedett a TF ellen

Fotó: Szendi Péter

Eddig csak idegenben szerepelt a Körmend az Alpok Adria Kupában. Grazban nyerni tudtak Ferenczék, múlt szerdán viszont egy 17 pontos vereségbe futottak bele a cseh Decin otthonában. Kedden javíthatnak a nemzetközi sorozatban a piros-feketék, ellenfelük a szlovák BC Levicki Patrioti lesz – soraiban a Körmend korábbi légiósával, Steven Davissel. Antonis Constantinides nem számíthat Németh Ákosra, a fiatal játékos szombaton szenvedett bokasérülést, szerencsére nem komolyat, így egy hét után már játszhat, de kedden még nem léphet pályára.

Németh Ákos nem játszhat, mert kisebb sérülést szenvedett a TF ellen
Fotó: Szendi Péter

– Másfél napunk volt arra, hogy felkészüljünk a Levicki Patrioti elleni mérkőzésre. Tudjuk, hogy erős ellenfél érkezik hozzánk, a felkészülési időszakban már megmérkőztünk egymással. Legyőztük ugyan őket, de végül megnyerték a Göcsej Kupát, és az sem mellékes, hogy a szlovák bajnokcsapatról van szó. Ahogy korábban is elmondtam, az Alpok Adria Kupában kettős célunk van: megnyerni a mérkőzéseket és minél több lehetőséget adni a saját nevelésű fiataljainknak. Többet, mint a bajnoki meccseken. Ezt szeretnénk megvalósítani kedden, a cél a győzelem és az, hogy szélesebb rotációval játsszunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában