Labdarúgás

2018.11.09. 21:32

Érden nyerne a Sárvár FC

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár FC a 2. helyezett Érd vendégeként lép pályára vasárnap 13.30-kor.

Tóth Gábor

Fotó: Szendi Péter

Sárvár FC–Érdi VSE (vasárnap, 13.30). Bojan Lazic: – Az osztály egyik legjobb, komoly terveket szövögető csapata fogad minket. Ellenfelünk jó keretet vonultat fel, rutinos és fiatal játékosok jó egyvelegével rendelkezik, hatékonyan futballozik, szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat. De nem verhetetlen. Jól ismerem az Érdet, tudom, hogy vannak sebezhető pontjai, ha az játsszuk, amit tudunk, amit egész héten gyakoroltunk, akkor meglepetést okozhatunk – mert mi a három pontért utazunk! Nincs rajtunk teher, a papírforma szerint nem mi vagyunk az esélyesek, felszabadultan futballozhatunk. Stabil védekezést, szervezett csapatjátékot várok a fiúktól. Abban biztos vagyok, hogy lesz helyzetünk, csak okos döntéseket kell hoznunk az ellenfél kapuja előtt. A problémám az, hogy Hoós, Kun, Pető, és Potyi is sérüléssel bajlódik. Potyi biztosan kihagyja a találkozót, a többiek játéka kérdéses. A motivációval nincs gond, biztos vagyok benne, hogy a futballistáim mindent elkövetnek majd a jó eredmény érdekében!

Várható összeállítás: Sásdi – Maráczi, Pados, Graszl, Horváth A. – Németh P., Nyírő – Németh E., Skriba, Venczel – Varga K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában