Kútház

2018.12.21. 18:44

Futsal: nyolc zöld-fehér gól

Magabiztos győzelemmel, nyolc gólt rúgva zárta az idei esztendőt a Kútház Haladás VSE NB I-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

Michel Melo remekül, gólerősen játszott

Fotó: Unger Tamás

Az NB I-es futsalbajnokság idei utolsó, 14. fordulójában a Haladás az újonc BME vendégeként lépett pályára csütörtökön késő este – természetesen a kötelező győzelemért.

BME-BT FC–Kútház Haladás VSE 2-8 (0-4). – Budaörs, 200 néző, NB I-es futsalmérkőzés, vezette: Kovács, Deme (Janitz).

BME: Tyukász – Fazekas, Csernai, Dudás, Horváth B. Csere: Papp, Szigeti, Andorka, Viza, Szalmási, Csóh, Rónaszéki, Fehér, Fritz. Edző: Szabó Zoltán.

HVSE: Sásdi – Michel, Simic, Dróth, Vas. Csere: Gyimesi (kapus), Hajmási, Horváth P., Sipos G., Mendes, Szakasics, Péter. Edző: Sziffer András.

Gól: Csóh (27.), Andorka (36.), ill. Horváth P. (6.), Vas (11.), Michel 2 (16., 22.), Dróth (18.), Hajmási 2 (24., 37.), Péter (29.).

Michel Melo remekül, gólerősen játszott
Fotó: Unger Tamás

Az esélyesebb Haladás nagy lendülettel kezdett, a BME nem tudta tartani a lépést, és a folytatásban nem tudta megnehezíteni a szombathelyiek dolgát. A vasiak gyorsan, pontosan, motiváltan, csapatként játszottak, már az első félidőben 4-0-s vezetésre tettek szert – így korán eldőlt a mérkőzés sorsa. A zöld-fehérek fordulás után sem vettek vissza a tempóból, továbbra is remek játékkal rukkoltak elő, és látványos gólokat rúgtak (24. perc: 0-6). A Haladás biztosan, a vártnál talán könnyebben érvényesítette a papírformát.

Most következik egy rövid téli pihenő, január 4-én viszont már Debrecenben lép pályára a komoly terveket szövögető zöld-fehér gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában