Labdarúgás

2018.12.04. 19:57

Iváncsai kupakaland

A labdarúgó-magyarkupában a legjobb 16 közé jutásért szerdán 12 órakor a Szombathelyi Haladás az NB III-as Iváncsa otthonában lép pályára.

Pum András

A Fejér megyei Iváncsa együttese a 16 csapatot számláló NB III Közép csoportjának kilencedik helyén áll. A Domján Attila vezette együttes fennállása legnagyobb sikerét érte el, amikor 2017 nyarán feljutott a harmadosztályba. A kupában az előző két körben két harmad­osztályú csapatot búcsúztatott – a 6. fordulóban Nagykanizsán 1-0-ra nyert, majd odahaza ugyanilyen arányban verte a Pápai Perutzot. A Haladás a hatodik körben 2-0-ra nyert az NB III-as Csepel otthonában, majd 3-1-re a megyei I-es Szarvas vendégeként.

– Komolyan vesszük a mérkőzést, hiszen minden apró sikerre szükségünk van – mondta Horváth Ferenc, a Szombathelyi Haladás edzője. – Remélem, akik pályára lépnek, mindent megtesznek a Haladás sikeréért. Természetesen a továbbjutás a célunk. Sérült és eltiltott játékosunk nincs. Összeállítást még nem tudok mondani, de biztosan lesznek változások a Diósgyőr elleni kezdőcsapathoz képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában