Labdarúgás

2018.12.28. 20:47

Megvédte bajnoki címét a Futer

A Futer Tűzifa győzelmével ért véget a hagyományos NRG Services Kft. Kupa teremlabdarúgó-torna – ezzel a Futer megvédte bajnoki címét.

Tóth Gábor

A Futer Tűzifa bajnokcsapata

Fotó: NRG Services Kft

A celli városi sportcsarnok december 22-23-án adott otthont a népszerű erőpróbának. A tornán 28 gárda vett részt, 4+1 es felállásban küzdöttek a csapatok. A csoportmeccsek után kialakult a legjobb 16 mezőnye, ahonnan már egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek. A kiegyenlített erőviszonyokat jel­zi, hogy a nyolcaddöntőben háromszor is büntetőkkel dőlt el a továbbjutás sorsa. Az elődöntőben a Nightmare-Dombi Gumiszerviz 3-1 arányban bizonyult jobbnak a RE Unitednél. A másik ágon a Futer Tűzifa 2-1-re gyűrte le a Czupi Csárdát. A bronzmeccsen a RE United vigasztalódott, 2-0-ra verte a Czupi Csárdát. A kiélezett döntőben a Futer szerzett vezetést, ám a Nightmare egyenlített. Így 1-1-es eredménnyel zárult a rendes játék­idő. A büntetőpárbajt végül – kiváló kapusteljesítmények köszönhetően – a Futer nyerte.

A Futer Tűzifa bajnokcsapata
Fotó: NRG Services Kft.

Végeredmény: 1. Futer Tűzifa (Balikó Milán, Manganelli Attila, Kovács Adrián, Halmos Máté, Nagy Bálint, Máthé András, Gyerek Gábor, Mester Gellért, Skriba Máté, Manganelli Zsolt, Németh Gábor Varga Tamás), 2. Nightmare-Dombi Gumiszerviz, 3. RE United, 4. Czupi Csárda. Legjobb kapus: Balikó Milán (Futer). Legjobb játékos: Varga Bence (RE United). Gólkirály: Tóth Marcell (Nightmare).TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában