Eredmények

2019.01.09. 21:23

Gotthárdi siker tekében

Népes mezőny vett részt a Nagy István-tekeemlékversenyen. Az igazolt férfiaknál a szentgotthárdi Cseh Bence diadalmaskodott.

Pum András

Cseh Bence nyert az igazoltaknál

Fotó: Tróbert József

Nagy István 50 éven keresztül volt a Vas Megyei Tekézők Szövetségének főtitkára – emlékének adózva idén is megrendezték a VAOSZ-csarnokban a nevével fémjelzett tekeversenyt. A három napon át tartó viadalon 61 igazolt és 22 amatőr férfi, valamint négy női versenyző vett részt. A sportolók 120 vegyes gurítást teljesítettek, a verseny színvonalas küzdelmet és nagy csatákat hozott. Az igazolt és az amatőr férfiaknál is csak a több tarolás döntött.

Cseh Bence nyert az igazoltaknál
Fotó: Tróbert József

– Tavaly 75-en, ezúttal majdnem 90-en indultak a versenyen – mondta Németh Lajos, a versenybizottság elnöke. – A résztvevők számát és a színvonalat tekintve is elégedettek lehetünk. Ez a pálya pontos dobást követel, így azért is hasznos volt a viadal, mert az indulók a bajnokság rajtja előtt nem sokkal képet kaphattak arról, milyen formában vannak.

Dobogósok. Igazolt versenyzők, férfiak: 1. Cseh Bence (Thermalpark-Szentgotthárd) 583, 2. Svajda Zoltán (Balogunyom) 583, 3. Simon Károly (Pecöl) 573. Amatőrök: 1. Czibók Gyula (Gravitáció) 545, 2. Rozs Szabolcs (S.I.S. Munkaruha) 545, 3. Wágner József (Gravitáció) 542. Nők: 1. Tóth Henriette (Horváth-Gravitáció) 534, 2. Svajda Ildikó (S.I.S Munkaruha) 503, 3. Dénes Tamásné (Horváth Gravitáció) 499. PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában