kosárlabda

2019.01.01. 20:58

Govens Darrin visszatért a Falco csapatához

Komoly erősítést jelentett be a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárcsapata, ismét sárga-fekete mezt ölt ugyanis Govens Darrin.

Tóth Gábor

Falco-Atomerõmû NB I. kosárlabda UT Govens

A magyar férfi -kosárlabdaválogatott honosított amerikai irányítója, Govens Darrin két pazarul sikerült szezon után 2018 nyarán távozott Szombathelyről – vezérletével a Falco két bajnoki döntőt, egy kupadöntőt vívott. A játékos a fehérorosz Minszk ajánlatát fogadta el. Jól kezdte a szezont, de menet közben átigazolt a komolyabb erőt képviselő orosz Nyizsnyij Novgorodhoz – ahol eleinte kapott lehetőséget, az utóbbi időben viszont nem számítottak a játékára.

Falco-Atomerõmû NB I. kosárlabda UT
Govens

A január 5-én 31. születésnapját ünneplő irányító azonban játszani akart, ezért klubot váltott. A hírek szerint több magyar és külföldi ajánlat közül választotta a Falcóét, és írt alá a szezon végéig volt csapatának – a játékengedélye már rendben is van. Most az az érdekes helyzet állt elő, hogy a Falcónak Govens, Curry, Norfl eet, Balmazovics, Bruinsma, Reddic és Pustahvar személyében hét légiósa van. Igaz, Pustahvarnak csak január 10-ig él a szerződése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában