labdarúgás

2019.01.23. 22:23

Zalaegerszegen a középpályás – Grumics távozott a Haladásból

Távozott a Haladás NB I-es labdarúgócsapatától Miroszlav Grumics. A szerb-magyar középpályás tavasszal kölcsönben Zalaegerszegen futballozik.

PA

Miroszlav Grumics a török edzőtáborban még a Haladással edzett, ám tavasszal már a ZTE-ben futballozik Fotó: haladas.hu

Megvan a Szombathelyi Haladás harmadik téli távozója, Miroszlav Grumics tavasszal az NB II második helyén álló Zalaegerszegi TE együttesében folytatja pályafutását. A 34 esztendős szerb-magyar középpályás ugyan még végigjátszotta a keddi, Sepsi OSK elleni edzőmérkőzést, ám szerdán már csatlakozott a vasiakkal egyébként egy hotelban lakó NB II-es ZTE-hez. Grumics ősszel hétszer kezdőként, háromszor csereként lépett pályára a Haladásban, most a több játéklehetőség reményében váltott. Grumics korábban hazánkban Kaposváron, Diósgyőrben, Pécsett, Kisvárdán, Kozármislenyben futballozott, 2017 nyarán igazolt a vasi megyeszékhelyre – szombathelyi szerződése ez év június 30-án jár le. A téli szünetben eddig Kovalovszki Máté (Mosonmagyaróvár), Pinte Patrik (Komárno, Szlovákia) távozott kölcsönben, de nagy valószínűséggel Petró Balázs és Kovács Lóránt is máshol folytatja pályafutását.

A péntekig Törökországban edzőtáborozó vasiak csütörtökön magyar idő szerint 13.30-kor lejátsszák utolsó mérkőzésüket, ellenfelük a román bajnokság utolsó, 14. helyén álló FC Voluntari lesz. Ezt követően már csak február 2-án a Kisvárda elleni hazai bajnokin lépnek pályára Halmosiék. Szerda reggelre nagy mennyiségű hó hullott Szombathelyre, ám a vasi klub illetékesei felkészültek a rossz időjárásra.

Miroszlav Grumics a török edzőtáborban még a Haladással edzett,
ám tavasszal már a ZTE-ben futballozik Fotó: haladas.hu

– Már egy hete bekapcsoltuk a pályafűtést, és szinte éjjel-nappal üzemel az a speciális lámpa is, amelytől a fű ilyenkor is nő. Nem lesz tehát akadálya a jövő szombati meccs megrendezésének – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában