kézilabda

2019.02.04. 19:54

Tornát nyert az SZKKA gárdája

Rangos, erős felkészülési tornát nyert meg a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

A tornagyőztes csapat a trófeával –remek eredményekkel hangol a tavaszi folytatásra az együttes

Fotó: SZKKA

Az elmúlt hétvégén az SZKKA a Medián Kupa felkészülési női kézilabdatornán szerepelt – melyet veretlenül nyert meg. Az erőpróbán a szombathelyiek mellett három további NB I/B-s csapat vett részt.

Szeged KKSE–Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 30-38 (18-20) – Hajdúnánás, felkészülési női kézilabda-mérkőzés.

SZKKA: Gadányi – Hornyák 4, Udvardi 6, Horváth 9, Szendrei 2, Mayer 5, Virág 5. Csere: Lugosi, Terenyi (kapusok), Csire 1, Takács, Varga 3, Pődör, Moutsogianni 3, Szuhogyi. Edző: Marosán György.

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia–Szentendrei NKE 35-26 (17-9).

SZKKA: Gadányi – Csire 3, Varga 5, Horváth 5, Pődör 4, Moutsogianni 4, Virág 2, Udvardi 3. Csere: Lugosi, Terenyi (kapusok), Mayer, Takács 1, Szendrei 1, Szuhogyi 5, Hornyák 2.

A tornagyőztes csapat a trófeával –remek eredményekkel hangol a tavaszi folytatásra az együttes
Fotó: SZKKA

Hajdúnánás SK–Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 23-29 (14-18).

SZKKA: Gadányi 1 – Mayer 5, Udvardi 4, Virág, Moutsogianni, Horváth 6, Hornyák 6. Csere: Terenyi, Lugosi (kapusok), Varga, Csire 4, Pődör, Takács 1, Szuhogyi 2, Szendrei.

– Az első mérkőzésen talán a korai időpont miatt is sok hibával kézilabdáztunk – értékelt Marosán György, az SZKKA mestere. – A második félidő második felében aztán felébredtünk és megvertük a Szegedet, de a játék képe alapján a különbség azért túlzott. A második találkozón sokat javultunk az elsőhöz képest, meggyőző teljesítménnyel múltuk felül a Szentendrét. A harmadik meccs nagy részében is koncentráltan, jól játszottunk, elégedett voltam a látottakkal, az eredménnyel. Egy jól sikerült, munkás hétvégén vagyunk túl, hasznosnak ítélem a hajdúnánási tornát, sokat fejlődtünk a három meccs alatt.

A torna végeredménye: 1. Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, 2. Hajdúnánás SK, 3. Szentendrei NKE, 4. Szeged KKSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában