Sukothai Team: arany, ezüst és bronz

2019.04.15. 21:28

Nemzetközi porondon – Fantasztikus eredmények küzdősportban

Németországi küzdősportgáláról tértek haza szép eredményekkel a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány által felkészített szombathelyi fiatalok.

Tóth Gábor

A szombathelyi érmesek. Balról Catomio Emília, Horváth Marcell és Császár Klaudia

Fotó: HHSA

A Dragon Cup elnevezésű nyílt nevezéses – színvonalas, telt házas – gálán a Sukothai Team három versenyzője vett részt, mindhárman remekül teljesítettek. Az erőpróbán többségében karatésok szerepeltek, de grapplingban, kick-box full contactban, kumitében és continuous fightingban is összemérték erejüket a résztvevők. Az érdekes lebonyolítás miatt körmérkőzések voltak, mindenki mindenkivel megküzdött az adott súlycsoportban. A szombathelyi harcosok közül Horváth Marcell kickbox full contactban szerzett aranyérmet, continuous fightingban Császár Klaudia lett ezüst-, míg Catomio Emília bronzérmes.

A szombathelyi érmesek. Balról Catomio Emília, Horváth Marcell és
Császár Klaudia
Fotó: HHSA

 

– Marcell ismét kitett magáért, fölényesen verte ellenfeleit, hosszú ideje remek formában van, igaz, rengeteget is dolgozik – értékelt a Sukothai Team vezetőedzője, Horváth Győző. – Az elkövetkező időszakban három komoly erőpróbán is részt veszünk, ami erős felkészülést igényel. Ezért járjuk szorgalmasan a nemzetközi gálákat, ismerkedünk a mezőnnyel, próbálunk rutint szerezni, illetve igyekszünk minél több stílusban megmutatni magunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában