Edzőmeccsek

2019.05.22. 15:40

Alakul a Haladás labdarúgócsapatának nyári felkészülési programja

A vasi zöld-fehérek az első edzőmérkőzésüket június 28-án, az ausztriai Schachendorfban, az osztrák első osztály nyolcadik helyén végzett SV Mattersburg ellen játsszák

vaol.hu, haladas.hu

Fotó: Unger Tamás

A vasárnap esti záró csapatvacsorát követően pihenőre vonultak a Szombathelyi Haladás labdarúgói. Tóth Miklós a banketten elmondta, legközelebb június 20-án 15 órakor a stadion öltözőjében találkozik a csapat, akkor kezdi a felkészülést együttesünk. Az, hogy kik alkotják a keretet és ki irányítja a gárdát, még nem dőlt el, az viszont biztosnak látszik, hogy három felkészülési mérkőzést biztosan vív a Haladás és részt vesz a hagyományos Király Kupán is – írja a klub hivatalos honlapja.

A vasi zöld-fehérek az első edzőmérkőzésüket június 28-án, az ausztriai Schachendorfban, az osztrák első osztály nyolcadik helyén végzett SV Mattersburg ellen játsszák. A schachendorfi klub idén ünnepli 50 éves fennállását és a Mattersburg mellett a Haladást hívta meg a gálameccsre.

A tervek szerint július 10-én, a német másodosztály hatodik helyén végzett Holstein Kiel lesz a zöld-fehérek ellenfele. A találkozóra valahol Ausztriában kerül sor. Majd július 12-én 19 órakor az osztrák harmadik ligás Lafnitz vendége lesz a Haladás, de a csapat részt vesz a július 19-i Király Kupán is. Ezen kívül még több edzőmérkőzés is szervezés alatt van. Az NB II. augusztus 4-én rajtol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában