Parádés szezonkezdés

2019.06.10. 20:28

A vendég FTC-t verte a Kőszegi SE teniszcsapata

A vendég FTC elleni bravúros 7-0-s győzelemmel kezdte a 2019-es Szuperligát a Kőszegi SE teniszcsapata.

Tóth Gábor

A kőszegiek legrutinosabb játékosa, Enyedi János is kivette a részét a bravúros diadalból Fotó: Unger Tamás

Az FTC és a Kőszeg hasonló erőt képvisel, ezért nagy csatára, izgalmas mérkőzésre volt kilátás. Ám a remek hangulatot teremtő, népes hazai szurkolótábor legnagyobb örömére a házigazda egyszerűen lelépte budapesti ellenfelét, 7-0-s vereséggel küldte haza.

Kőszegi SE–FTC Diego 7-0. – Kőszeg, 250 néző, szurpeligás teniszmérkőzés. Győztek: Vörös M., Bartakovics M., Jarc R., Szappanos M., Enyegi J., Bartakovics M.–Szappanos M., Enyedi J.–Vörös M.

– Bevallom, kicsit minket is meglepett ez a különbség, nagyon biztosan nyertünk – értékelt Koltay Árpád, a Kőszegi SE csapatvezetője. – Természetesen ekkora különbség nincs a csapatok között, de ma nagyon jó napot fogtunk ki, szinte minden játékosunk topformában, hiba nélkül teniszezett – aminek egy 7-0-s győzelem lett az eredménye. Remekül kezdtük a szezont, bízom a hasonló folytatásban.

A kőszegiek legrutinosabb játékosa, Enyedi János is kivette
a részét a bravúros diadalból
Fotó: Unger Tamás

Nos igen, a keddi (11.00) folytatásban a Kőszeg a tavalyi ezüstérmes, tavalyelőtti bajnok Győr vendégeként lép pályára, majd csütörtökön (11.00) az újonc Fagyas Budapest vendégeként zárja az alapszakaszt.

– A Győr jobb erőt képvisel nálunk, idén is a bajnoki címre tör, ám megpróbálunk a hétfőihez hasonló teljesítménnyel előrukkolni és megnehezíteni vendéglátónk dolgát – mondta Koltay Árpád. – Igyekszünk felszabadultan teniszezni, játszani egy jó meccset, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. De elképzelhető, hogy néhányan pihenőt kapnak, mert nekünk a csütörtöki mérkőzés lesz döntő fontosságú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában