Futsal

2019.07.05. 22:15

Dróth marad

A Kútház-Haladás VSE bajnoki ezüstérmes futsalcsapatának játékosa, Dróth Zoltán egy plusz egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését.

Pum András

Dróth Zoltán továbbra is a Haladás zöld-fehér szerelését viseli

Fotó: Unger Tamás

Alakul, formálódik a Kútház-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A legfontosabb láncszem, a legjobb honi futsalos, Dróth Zoltán egy plusz egy évre aláírt. A 30 éves játékos 2018 januárjában érkezett – először kölcsönben – Szombathelyre, majd a Haladás végleg megvásárolta. Dróth a magunk mögött hagyott bajnokságban ezüstérmet szerzett csapatával, a Magyar Kupában pedig a négy közé jutott a vasi együttes. Dróth a legutóbbi bajnokságban 22 találatával a góllövőlista harmadik helyén végzett.

Dróth Zoltán továbbra is a Haladás zöld-fehér szerelését viseli
Fotó: Unger Tamás

– Zoli nagyon fontos láncszeme csapatunknak, ő az a játékos, aki képes egymaga eldönteni egy meccset. Örülök, hogy nálunk marad – mondta Pálmay Tamás, a Haladás VSE futsal szakágvezetője. – Magyarországról nem volt ajánlata – nyilván tudták, hogy minőségi, drága játékosról van szó – viszont külföldről több helyről is keresték. Viszonylag hosszabb tárgyalások után sikerült megegyeznünk, ő is maradni akart és mi is azt szerettük volna, hogy maradjon. A nyári szünetben a jobb térdében volt egy porcműtétje, de már százszázalékos állapotban van. Rajta kívül egy brazil játékossal és egy szlovén válogatott futsalossal állunk tárgyalásban – úgy fest, hamarosan mindkettőjükkel megegyezünk. Bízunk abban, hogy ezzel a csapattal megnyerhetjük a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában