Labdarúgás

2019.11.17. 19:02

Tíz emberrel szerzett pontot a Sárvár

A labdarúgó NB III 15. fordulójában a közel fél órán át emberhátrányban játszó Sárvár FC az utolsó előtti percben lőtt góllal szerzett pontot a Balatonlelle ellen.

Pum András

Rajzinger Péter a 89. percben egyenlített

Fotó: Szendi Péter

Sárvár FC–Balatonlelle 2-2 (0-1). – Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Tamási.

Sárvár FC: Gőcze – Schimmer, Pados, Kertai, Keresztes – Potyi, Kun – Németh E., Skriba, Szenczi (Kovács B., 81.) – Rajzinger. Edző: Bojan Lazic.

A sárváriak kezdték jobban a mérkőzést, a 8. percben Rajzinger, két perc múlva Skriba hibázott óriási helyzetben. Ezt követően mezőnyjáték folyt a pályán. A 42. percben megszerezte a vezetést a Balatonlelle. Bal oldali beadás után Körmendy lábára, majd a felső lécre, onnan a kapuba vágódott a labda (0-1). Szünet után egy szép támadás végén Skribát ellökték a tizenhatoson belül, a büntetőt Schimmer értékesítette (1-1). Jobbára a pálya közepén gyűrték egymást a felek, kevés helyzet alakult ki.

Rajzinger Péter a 89. percben
egyenlített
Fotó: Szendi Péter

Keresztest második sárga lappal a 62. percben kiállította a játékvezető, hamarosan pedig egy szöglet utáni fejessel megszerezték a vezetést a vendégek. A vasiak nem adták fel, előbb Rajzinger 25 méteres lövését védte Bogdán, aztán a 89. percben Skriba beadását Rajzinger lőtte a hálóba (2-2). Gólszerzők: Schimmer (11-esből, 50.), Rajzinger (89.), illetve Körmendy (42.), Katona (74.). Kiállítva: Keresztes (62.).

Bojan Lazic: – Nagyon nehéz pályán egy harcos csapat ellen játszottunk. Sajnos három-négy ziccert is elhibáztunk, a Balatonlelle pedig megbüntetett bennünket. A kiállítás után a fiúk óriási szívvel futballoztak, így a lefújás előtt sikerült kiegyenlítenünk. Értékes pontot szereztünk.

További eredmények: Mol Fehérvár II.–Mosonmagyar­óvár 2-2, Érd–Veszprém 2-1, Komárom–Bicske 1-0, Lipót–III. Kerületi TVE 3-3, Hévíz–Puskás Akadémia II. 3-1, Pápai Perutz–BKV Előre 2-0, Ménfőcsanak–Nagykanizsa 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában