bajnokság

2019.12.19. 21:20

HVSE–Veszprém futsalmérkőzés

Az NB I-es futsalbajnokság idei utolsó mérkőzésén, a 14. fordulóban a Haladás VSE pénteken 18.30-kor a jó erőt képviselő, ám nehéz időszakot élő Veszprémet fogadja.

Tóth Gábor

Az elmúlt években a Haladás–Veszprém párosítás mindig kiérdemelte a rangadó jelzőt. Ezúttal viszont más a helyzet: a bukdácsoló Veszprém csupán a kilencedik, az utolsó előtti a tabellán, eddig mindössze két győzelmet tud felmutatni. Így a remek formában lévő, roppant gólerős, a rangsor második helyén álló HVSE toronymagas esélyesként fut neki a mérkőzésnek.

– Csalóka a kép, mert a Veszprém annál azért sokkal jobb csapat, mint amit a tabella sejtet – fogalmazott óvatosan Juanra, a Haladás VSE mestere. – Ellenfelünk kiváló, válogatott szintű játékosokat vonultat fel, ráadásul remek szakmai stábbal rendelkezik. Valamiért azonban idén nem működik jól a gépezet Veszprémben. Mi viszont jó formában, lendületben vagyunk, jönnek a győzelmek, a gólok – és többnyire a játék képével is elégedett vagyok. Ismerjük jól a Veszprémet, nem becsüljük le, de csakis a győzelem az elfogadható eredmény a részünkről. Megpróbáljuk az első perctől kezdve irányítani a meccset, igyekszünk erős tempót diktálni, és azon leszünk, hogy szórakoztassuk lelkes közönségünket. Nincs hiányzónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában