Akrobatikus Rock and Roll

2019.12.11. 12:18

Világkupa győzelem Lengyelországban

2019. december 7. -én Lengyelországban, Zielona Gora-ban került megrendezésre a Couple Dance Show Párosok Világkupa versenye.

VN

A képen Lakics Zoltán és Lakicsné Haramia Nikolett

Fotó: VN/Koszogovits Norbert

A kategóriában, tíz nemzet legjobb táncosai léptek parkettre. A vasi színeket a Magyar Válogatott tagjaként Lakics Zoltán és Lakicsné Haramia Nikolett, a Rocky-Dilly ARRC és a Galaxy RRC vegyespárosa képviselte.

Koszogovits Norbert és Molnár Nóra tanítványai, már a selejtező körök során magabiztos produkciójukkal magas pontszámmal vezették a versenyt.

A képen Lakics Zoltán és Lakicsné Haramia Nikolett
Fotó: VN/Koszogovits Norbert

 

Majd az esti döntőben (ahova a legjobb 7 páros került) saját zenére készített koreográfiával meggyőzték a pontozóbírókat, és fantasztikus közönségsikert aratva, megszerezték a Világkupa győzelmet, a dobogó legfelsőbb fokára állhattak, így értünk- Magyarokért csendült fel a himnusz Lengyelországban!!!

A házaspárról annyit érdemes tudni, hogy gyermekük Zénó születése után tértek vissza, nagyjából egy évvel ezelőtt kezdték el a felkészülést, több versenyen indultak, ahol mindig a dobogó első illetve második fokán végeztek, ami már jó előjel volt a Világkupa győzelem előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában