Az érmes csapatok névsora, a különdíjasok listája

2020.01.01. 20:10

34. Szilveszter Kupa: a legjobbak

szombathely Ezúttal is nagy sikert aratott, remek meccseket hozott, népes közönséget vonzott a 34. Concordia Üzemanyagkutak-Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótorna.

Tóth Gábor

Az öregfiúk bajnokcsapata, a Trio Egerszeg

Fotó: Szendi Péter

A mögöttünk hagyott esztendő utolsó napjaiban a Haladás sportcsarnok és az Arena Savaria adott otthont a Szilveszter Kupának. A pénzdíjas tornán összesen 47 csapat lépett pályára. Következzen az érmes csapatok névsora, a különdíjasok listája.

Végeredmény, nyílt amatőr: 1. Lara-Autókozmetika FC Buntstift (Kozmor Ákos, Lévay Gergely, Imre János, Halmos Máté, Hajmási Milán, Imre Balázs, Kratochwill Zoltán, Horváth Róbert, Steiner Márk, Steiner Christopher, Nagy Martin, Pollák Zoltán), 2. Futer Tűzifa (Balikó Milán, Manganelli Attila, Horváth Detre, Hanzl Máté, Enyingi Márk, Szántó Roland, Kiss Bence, Kiss Ádám, Győrvári Gábor, Németh Gábor, Skriba Máté, Manganelli Zsolt), 3. Budai Bádog-Sport36 (Sipos Bálint, Török Gergő, Cser Dániel, Kis-Nemes Máté, Majthényi Dominik, Kósik Milán, Tóth Gábor, Kovács Dominik, Balogh Ádám, Holzmann Patrik), 4. Petrovics Apartmanház.

Különdíjasok, legjobb kapus: Lévay Gergő (Buntstift).

Legjobb mezőnyjátékos: Hanzl Máté (Futer). Gólkirály: Kiss Bence (Futer).

Öregfiúk: 1. Trio Egerszeg (Molnár Balázs, Kaj András, Vörös Miklós, Orbán Attila, Papp Tamás, Nikitscher Norbert, Kocsárdi Gergely, Mihalecz Péter, Marian Sluka, Őri Gábor, Kovács Gábor, Szente Gábor, Gombos Zsolt edző), 2. Don Pepito (Táncsics András, Horváth Róbert, Szuh Ferenc, Németh Zoltán, Bánfalvi Zsolt, ifj. Jáger Sándor, Steiner Zsolt, Józsi Zoltán, Vajda László, Koronczai Roland, Németh Richárd, Horváth Levente edző, Somfalvi Csaba szakmai vezető, Balogh Ákos csapatmenedzser, Jakab Ferenc masszőr), 3. Malom Söröző (Neczpál Nándor, Neczpál Gábor, Varga Attila, Varga Roland, Seper Ákos, Tebeli György, Tóth Péter, Rajos Attila, Takács Csaba, Sipos Norbert, Halmosi Péter, Horváth István, 4. Falco-Piac Café.

A nyílt amatőr mezőny küzdelmét a Lara-Autókozmetika FC Buntstift nyerte
Fotó: Szendi Péter

Különdíjasok, legjobb kapus: Táncsics András (Don Pepito).

Legjobb mezőnyjátékos: Kaj András (Trio).

Gólkirály: Koronczi Roland (Don Pepito).

Női: 1. FC Monarchia (Ramona Kapocsa, Jasmin Pistotnik, Vivien Nemes, Barbara Dunst, Elisabeth Tieber, Marina Georgieva, Heinisch Jeanine, Leatitia Barabas, Anna Tauschmann, Lisa Koeberl, Michaela Traussnigg), 2. Vadbarna Szolárium (Horti Boglárka, Sitku Réka Boglárka, Balogh Henrietta, Ferencsik Evelin, Vörös Viktória, Boda Patrícia, Zsömlye Viktória, Németh Viktória, Németh Dóra, Körmön Kinga), 3. PELC-Nyárád (Kiss Emília, Bereczky Franciska, Kovács Gréta, Darabont Mónika, Beimli Katalin, András Anita, Böröczky Júlia, Németh Rebeka, Szűcs Laura, Török Patrícia), 4. Devil Team.

Különdíjasok, legjobb kapus: Németh Viktória (Vadbarna).

Legjobb mezőnyjátékos: Marina Georgieva (Monarchia).

Gólkirály: Beimli Katalin (Nyárád).

Az öregfiúk bajnokcsapata, a Trio Egerszeg
Fotó: Szendi Péter

– Négy nap alatt három kategóriában két helyszínen összesen 47 csapat meccselt – összegzett Gerencsér Tibor főszervező, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség elnöke. – Hét játékvezetővel bonyolítottuk le a tornát, és heten végeztük el a közvetlen napi adminisztrációs, szervezési munkát, igyekeztünk mindent elkövetni azért, hogy a csapatoknak csak a játékkal kelljen foglalkozni. Jó ötletnek bizonyult az amatőr és a profi kategóriák összevonása a férfiaknál, ez érződött a színvonalon. A zárónapra már tényleg csak a legjobb csapatok maradtak állva, kiváló meccseket láthattak a szurkolók. Szerencsére a nézőszámra, a lelátói hangulatra sem lehetett panasz. Mind a játékosoktól, mind a nézőktől kedvező visszajelzéseket kaptunk. Érdekesség, hogy öt megyéből jöttek csapatok, sőt még Ausztriából is érkezett nevezés. Nem vitás, komoly rangja van Szombathelyen, Vas megyében a Szilveszter Kupának. És jövőre természetesen következik a 35. kiírás!

– Minden kategóriát összevetve most nyertük meg negyedszer a Szilveszter Kupát, tavaly például ezüstéremmel zártunk – árulta el a Lara-Autókozmetika FC Buntstift játékosa, csapatvezetője, Kozmor Ákos. – Büszkén mondhatom, hogy hosszú évek óta a torna meghatározó csapatai között tartanak minket számon. Nagyon régi alakulat a miénk, a csapatot 15 évesen alapítottam, 2022-ben lesz 20 éves.

A nyolc-tíz fős magunk a kezdetektől együtt van – persze azért közben szükség van új játékosokra, kell a frissítés. Régebben rendszeres edzésekkel készültünk a teremidőszakra, ezúttal munkahelyi, családi elfoglaltságok miatt csak négy alkalommal tudtunk tréningezni. De rutinos, összeszokott csapat a miénk, fél szavakból, pillantásokból is megértjük egymást, mindenki tudja, merre kell mozogni, mi a dolga. A tornagyőztes csapatunk átlagéletkora 32 esztendő volt. És éppen a rutinunk miatt vesszük fel még mindig a versenyt a fiatal, lendületes, harcias ellenfelekkel. Mindig, minden tornán a győzelem reményében indulunk el. De akkor sem történik tragédia, ha nem sikerül begyűjteni az aranyérmet. Szeretünk futballozni – és főleg szeretünk együtt futballozni. Elsősorban egy kiváló baráti társaság a miénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában