futsal

2020.01.26. 20:38

Új légiós jött, készen van a HVSE kerete

Soares De Melo Darrieer személyében brazil légióssal erősödött a Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának a kerete.

Tóth Gábor

A friss szerzemény, Soares De Melo Darrieer Fotó: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A 108-szoros válogatott Dávid Richárd és Madson Caetano de Abreu után a szintén brazil Soares De Melo Darrieer a zöld-fehér klub harmadik téli szerzeménye. A 26 éves futballista különböző brazil csapatokban fordult meg, majd a tavalyi esztendőt Kínában töltötte. Szombathelyre a szezon végéig írt alá.

– Tudom, hogy a szezon felénél járunk, de azon leszek, hogy mielőbb beilleszkedjek a társaságba, minél előbb hasznos tagja legyek az új csapatomnak – fogalmazott Soares De Melo Darrieer. – Komoly minőséget képvisel a Haladás, de úgy gondolom, tudok segíteni a bajnoki cím és a kupagyőzelem megszerzésében. Motivált vagyok, szeretném megmutatni, hogy mire vagyok képes. Európa, Magyarország előrelépés a karrieremben, Szombathelyen is kiválóak a körülmények – örülnék, ha a következő szezonban is zöld-fehér mezben futballozhatnék.

A friss szerzemény, Soares De Melo Darrieer Fotó: Unger Tamás

– Olyan játékost igazoltunk, akire nagy szükségünk van – szögezte le Juanra, a HVSE mestere. – Technikás, gyors futballista, mind a két lábát jól használja, jól egy-egyezik, több poszton is használható. Komoly erősítés – a reményeim szerint beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Mint azt Pálmay Tamás futsal-szakágvezető elmondta, több igazolást már nem tervez a zöld-fehér klubvezetés, a jelenlegi kerettel vág neki a tavaszi hadjáratnak a merész terveket szövögető Haladás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában