Labdarúgás

2020.01.30. 19:24

Vasalja kispályás focicsapata nyerte meg a hagyományos Buti Tibor Emléktornát Körmenden

Az Autó Egyed Bt. Vasalja kispályás focicsapata nyerte meg a hagyományos Körmend és Kistérsége Nyílt Farsang Kupa-Buti Tibor Emléktornát.

Tóth Gábor

A tornagyőztes Autó Egyed Bt. Vasalja gárdája

Fotó: Tompa Dominika

A Körmend és Kistérsége Önkormányzati Társulás, Szarvaskend önkormányzata, a Szarvaskend SE és a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium az elmúlt hétvégén már a 10. alkalommal rendezte meg a kispályás labdarúgótornát a rendészeti tornatermében – amely már második éve viseli a Buti Tibor Emléktorna elnevezést is. Szombaton a 16 csapat négy csoportba sorsolva kezdte meg a küzdelmeket.

A csoportmeccsek után az első és a második helyezettek a felsőházba jutottak, a harmadikok és negyedikek az alsóházba. Vasárnap következtek a helyosztók – a két nap alatt 48 mérkőzést rendeztek. Az alsóház végeredménye: 1. Rács SE, 2. Ivánci KSK, 3. Trading Team, 4. Vasalja. Legjobb kapus: Kapui Roland (Ivánci KSK).

A tornagyőztes Autó Egyed Bt. Vasalja gárdája
Fotó: Tompa Dominika

Legjobb játékos: Dezső István (Rács SE). Gólkirály: Szabó Zoltán (8 gól, Trading Team). Felsőház, elődöntők: Autó Egyed Bt. Vasalja–Szarvaskend 1-0, Kofi Kocsma–Nagymizdó 1-1 – büntetőkkel 3-4.

Bronzmérkőzés: Kofi Kocsma–Szarvaskend 4-0. Döntő: Autó Egyed Bt. Vasalja–Nagymizdó 2-2 – büntetőkkel 4-3. Végeredmény: 1. Autó Egyed Bt. Vasalja, 2. Nagymizdó, 3. Kofi Kocsma, 4. Szarvaskend. Legjobb kapus: Rejtli Kornél (Kofi Kocsma). Legjobb játékos: Nagy Milán (Autó Egyed Bt.). Gólkirály: Takács Máté (4 gól, Nagymizdó).

A győztes csapat névsora: Sály Károly, Szőke Attila, Horváth Zoltán, Kardos Ádám, Sárközi Dániel, Velekei László, Kis-Nemes Milán, Kis-Nemes Máté, Nagy Milán. A Körmend polgármestere, Bebes István által alapított Buti Tibor Emlékdíjat első alkalommal Kártyás Zsolt vehette át, aki jó barátja volt Tibornak, sok mérkőzésen szerepeltek együtt. A legjobbaknak járó elismeréseket dr. Major Katalin, Szarvaskend polgármestere és Belencsák István, Körmend alpolgármestere adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában