Utánpótlás

2020.02.28. 18:47

Lóránt-emléktorna: három vasi elsőség

A Lurkó UFC két, a Király SZE egy első helyet szerzett a II. Lóránt Gyula utánpótlás labdarúgó-emléktornán.

Pum András

Az U10-es korosztály győztese, a Király SZE. Hátul, balról a második Básthy Béla, Kőszeg polgármestere, mellette Ágh Péter országgyűlési képviselő

Fotó: Ohr Tibor

Második alkalommal rendezték meg Kőszegen a város szülöttéről – az Aranycsapat legendás védőjéről –, Lóránt Gyuláról elnevezett regionális utánpótlás-emléktornát. A Béri Balog Általános Iskolában négy korosztályban léptek parkettre a csapatok, körmérkőzéses rendszerben döntöttek a helyezésekről. Az U7-eseknél a tornát a Koósz Írisz és Orbán Dániel vezette Lurkó UFC nyerte.

Az U10-es korosztály győztese, a Király SZE. Hátul, balról a második
Básthy Béla, Kőszeg polgármestere, mellette Ágh Péter országgyűlési képviselő
Fotó: Ohr Tibor

A zöld-fehérek a ZTE-t 4-0-ra, a Király SZE-t 7-2-re, a Kőszeget 2-1-re verték. Második a ZTE, harmadik a Király, negyedik a Kőszeg lett. Az U8-asoknál is a lurkósok diadalmaskodtak, Pados József és Fider Ádám csapata a Haladás VSE-t 4-0-ra, a ZTE-t 7-0-ra, a Kőszeget 4-0-ra, a Királyt 7-0-ra verte. A további sorrend: 2. Király, 3. ZTE, 4. Haladás, 5. Kőszeg. Az U9-es korosztályban a ZTE lett az első, második a Haladás, harmadik a Király, negyedik a Kőszeg. Az U10-es korosztályban a Török Richárd vezette Király SZE nyerte a viadalt. A sárga-feketék a ZTE-t 5-0-ra, a Kőszeget 5-1-re, a Haladás VSE-t 2-1-re győzték le. Második helyen a ZTE végzett, harmadik a Kőszeg, negyedik a Haladás lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában