Balhé

2020.02.13. 08:09

Óriási lökdösődés alakult ki a Honvéd-Haladás kupameccs lefújása után (Videó)

A balhét a Honvéd rutinos játékosa, Davide Lanzafame, és a Haladás fiatalja, Szekér Ádám kezdte, aztán érkeztek a többiek.

vaol.hu

Fotó: m4sport.hu

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Szombathelyi Haladás helytállt, de végül 1-0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd elleni kupameccs első találkozóján. A két klub szurkolótábora legendásan jó viszonyt ápol egymással, ez azonban a játékosokról nem teljesen mondható el, amiről a tegnapi jelenetsor is árulkodik. Történt ugyanis, hogy a lefújás után a fővárosiak rutinos játékosa, Davide Lanzafame a Haladás 18 éves labdarúgójával, Szekér Ádámmal akaszkodott össze, akinek segítségére a szombathelyiek csapatkapitánya, Jagodics Márk sietett. Végül a nem éppen vehemens természetéről híres Kálnoki Kis Dávid is csatlakozott a balhéhoz, amikor aztán végleg elszabadult a pokol.

Mivel TV-s meccs volt, ezért az M4 Sport rögzítette az eseményeket, amit videó formájában meg is osztottak a hivatalos közösségi oldalukon.

A találkozó lefújása utáni csetepatéról Mátyus János vezetőedző is elmondta a véleményét. Jagodicsot a mérkőzés után Kálnoki Kis Dáviddal karöltve kiállította a játékvezető, aminek jogosságát a Haladás csapatkapitánya nem is vitatta. Jagodics azt mondta, hogy Lanzafame egész meccsen odaszólogatott a fiatal Szekérnek. A szombathelyiek hátvédje szerint a rutinos olasz játékosnak nem így kellene kezelnie egy ilyen szituációt, különösen nem egy 18 éves fiatallal szemben.

Íme videón a balhé:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában