aerobik

2020.03.30. 20:55

Arannyal hangoltak az országosra

Kategóriájában aranyérmet szerzett az aerobik-diákolimpia március eleji regionális versenyén a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola csapata.

Horváth Erika

A Zrínyi iskola csapata Pálfalvi Szilvia edzővel

Fotó: Zrínyi iskola

Az országosra döntőre – nyugati, illetve keleti – regionális versenyeken lehetett kvalifikációt szerezni az aerobik-diákolimpia B kategóriájában. Vas megyéből a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola – egyben a Vas Megyei Fitt-Aerobik Egyesület képviseltette magát a step szakág UP2-es (2005–2009-ben születettek) korcsoportjában. A Pap Laura Adél, Pap Hanna Jázmin, Pintér Milla, Meskó Vanda, Zsidai Gréta, Varga Boglárka összetételű csoport magabiztosan, 13,30 ponttal szerezte meg az első helyet a kulcsi (12,90) és a pusztaszabolcsi (12,80) lányok előtt. Pap Laura Adél az egyéni versenyben szabadon választott gyakorlatával a középmezőnyben végzett.

A Zrínyi iskola csapata Pálfalvi Szilvia edzővel
Fotó: Zrínyi iskola

– Nagyon kemény év van mögöttünk, de a kitartó munka meghozta az eredményt. Szépen, fegyelmezetten, határozottan versenyeztek a lányok. Gyakorlatukat kimagaslóan haj­tották végre, a fő pontozóbíró külön gratulált a gyermekeknek pontos, látványos produkciójukhoz – mondta Pálfalvi Szilvia edző. – Most online-kapcsolattal mindenki otthon készül tovább az országos döntőre, amit mindenképpen meg szeretne rendezni a tornaszövetség – amint lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában