Darts

2020.07.07. 20:55

Kámán Lehel nyert

A Szombathelyi Darts Club SE a napokban rendezte a regionális Magyar Darts Liga újabb, negyedik szombathelyi fordulóját.

Tóth Gábor

Forrás: pixabay.com

Fotó: skeeze

A Haladás Sportkomplexumban kialakított dartsterem adott otthont az erőpróbának. Összesen 24 versenyző nevezett, a szombathelyi, környékbeli résztvevők mellett körmendi és soproni dartsosok is próbára tették a tudásukat. Négy hatfős csoportban kezdődött a küzdelem, a 16 legjobb játékos jutott a főtáblára, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a torna. A csoportokban gyakoriak voltak a körbeverések, már a verseny ezen szakaszában kiélezett mérkőzéseket produkáltak a résztvevők. Az előző szombathelyi versenyeket sorozatban megnyerő Budavári Zsombort (Körmendi Darts Club) kiemelt figyelem övezte. Ezúttal is remekelt, a Szombathelyi Darts Club SE kiválóságait, Marton Olivért, Kámán Csongort, Szajkó Rolandot legyőzve ismét a döntőbe jutott. A fináléban ismét Kámán Lehel várt rá – utóbbinak Takács Zoltánon, Csóka Andráson és Németh Alberten keresztül vezetett az útja. A döntőben viszont ezúttal Kámán Lehel bizonyult jobbnak, 4-1 arányban nyert – és begyűjtötte az aranyérmet.

Végeredmény: 1. Kámán Lehel (SZDCSE), 2. Budavári Zsombor (KDC), 3. Szajkó Roland (SZDCSE), Németh Albert (SZDCSE). TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában