évi közgyűlés

2020.08.03. 20:30

Elismerések a HVSE súlyemelőinek

A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) közgyűlésén az elismerésekből kijutott a Haladás VSE képvise­lőinek is.

Horváth Erika

Boros Viktória (balról) és Márkus Erzsébet a személyre szóló elismerésekkel

Fotó: HVSE

Eredetileg márciusban rendezték volna a Magyar Súlyemelő Szövetség rendes évi közgyűlését, de a koronavírus-járvány miatt halasztani kellett. A mögöttünk hagyott szombatra hívták össze a közgyűlést, amelyen beszámoltak a tavaly történtekről, és ez alkalommal adták át a 2019. évi teljesítményekért járó elismeréseket is. A Vas megyei képviselők alaposan felpakolhattak, hiszen hat díj került hozzájuk.

Boros Viktória (balról) és Márkus Erzsébet a személyre szóló elismerésekkel
Fotó: HVSE

Már korábban bejelentették, de most vehette át a 2019. év legjobb magyar női súlyemelőjének járó serleget Boros Viktória. A 19 esztendős, még junior korú versenyző tavaly a felnőtt Európa-bajnokságon hetedik lett, a junior Eb-n szakításban ezüstöt szerzett, junior országos csúcs is fűződik a nevéhez.

Viki megkapta az MSSZ Kupa (rangsor a Robi-pontok alapján) ötödik helyéért járó serleget is. Ugyanebben klubtársa, Polgár Mirjam hatodik lett. Edzőjük, Márkus Erzsébet kiváló edzői munkájáért vehetett át plakettet. És ez alkalommal kerülhetett a szombathelyiekhez a 2019-ben kiérdemelt csapatbajnoki harmadik helyért és a szakosztályi pontversenyben elért harmadik helyért járó serleg is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában