Végig a Szentendre diktálta a tempót

2020.09.22. 19:20

Nagyot harcolt, ám kikapott az SZKKA II.

Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 2. fordulójában hat góllal kapott ki a Szentendre vendégeként a Szombathelyi kézilabda Klub és Akadémia U20.

Tóth Gábor

Szentendrei NKE–Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U20 27-21 (14-9). – Budakalász, zárt kapuk mögött, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Szöllősi D., Szöllősi S. SZKKA: Lőrincz – Biró 2, Forgács 1, Győri, Kulcsár 1, Pődör B. 2, Lakatos. Csere: Farkas H., Csapó (kapusok), Horváth A. 4, Szmolek, Jefcsák, Török 1, Pődör R. 10, Zsemberi. Edző: Pődör Zoltán. Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/3. Az SZKKA U20 győzelemmel kezdte a szezont, a Szentendre első bajnokiján lépett pályára. Néhány percig felváltva estek a gólok, aztán a pontosabb, energikusabb házigazda belelendült, rákapcsolt és gyorsan tetemes előnyre tett szert (18. perc: 11-3). A félidő végére rendezte sorait a szombathelyi alakulat, és nagy küzdelemben annyit azért elért, hogy látótávolságban tartsa ellenfelét – de így is biztos előnnyel vonulhatott szünetre a Szentendre. Fordulás után is maradt az irányítás a hazaiknál. Az SZKKA próbált felzárkózni, de nem tudta nyílttá tenni a meccset (43. perc: 20-14). Így a közvetlen hajrára nem maradt izgalom (56. perc: 26-20). Megérdemelten nyert a mérkőzés nagy részét az irányítása alatt tartó Szentendre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában