bajnokság

2020.12.07. 17:29

Csak egy kézimeccs

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság 11. fordulójában a Sárvár biztosan nyert megyei rang­adót a Student ellen.

Tóth Gábor

Fotó: Benkő Sándor

Sárvárfürdő Kinizsi–Student Comfort Sport Kft. 35-17 (17-10). – Sárvár, zárt kapuk mögött, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Gácsig, Szecsődi.

Sárvár: Jurik – Vajda 3, Jenőfi 3/1, Barcza 3, Gerencsér 1, Doncsecz 5, Szemes 5. Csere: Varga Á. (kapus), Cser 3, Bolfán 4, Szekeres, Soós R. 1, Nyári 6, Farkas 1, Dávid V. Edző: Pupp Adél.

Student: Tállai – Kozma 3, Pődör P. 2, Szabó N. 3, Keszei 1, Málovics 2, Bozzai 2. Csere: Lőrincz, Nagy N., Bogáth, Kovács V. 2, Nagy-Máró, Kiss B. 1, Nárai, Kondákor 1. Edző: Skoda Bence.

A megyei rangadón a jobb játékerőt képviselő Kinizsi végig vezetve, magabiztosan győzött. A szombathelyi fiatalok sportszerűen és lelkesen küzdöttek, ám ezúttal csak a tisztes helytállásra futotta erejükből. A Sárvárnál minden kerettag játéklehetőséget kapott – motiváltan, helyenként látványosan játszottak a hazaiak.

Pupp Adél: – Örülök, hogy nagy kedvvel, fegyelmezetten, és ami a legfontosabb, eredményesen játszottunk. Fontos, hogy minden kerettag pozitív impulzusokkal zárhatta a mérkőzést.

Skoda Bence: – Más célokért lépett pályára a két csapat. Mi a második 60 percnek vágtunk neki a szombati napon Sárváron, mert az ifjúsági mérkőzést is ugyanazzal a csapattal játszottuk. A mi fiatal gárdánk feladata ezen a mérkőzésen a tapasztalatszerzés és az edzésen gyakorolt dolgok megvalósítása volt.

A VKL SE Győr–Kör­mendi DMTE, a Celldömölki VSE Vulkán Fürdő–Komárom VSE és a Büki TK–Mosonmagyaróvári KC U22 mérkőzés elmaradt.

(Kiemelt képünkön: A sárvári Bolfán Nikolett három gólig jutott.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában