kézilabda

2021.01.29. 22:47

Idegenben az SZKKA

Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 9. fordulójában a Hungast Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a remek szezont futó Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára vasárnap 18 órakor.

Tóth Gábor

Az SZKKA az előző öt tétmeccsét elbukta – bár legutóbb, szerdán közel volt a bravúr, csak a hajrában csikarta ki győzelmet az esélyesebb Vác. És ezúttal is nehéz mérkőzés, erős ellenfél vár a bennmaradásért küzdő szombathelyi alakulatra. A Mosonmagyaróvár ugyanis kifejezetten remek szezont fut, kilenc bajnokijából nyolcat megnyert, negyedik a tabellán, a dobogóért küzd. A házigazda az összecsapás esélyese.

– A Mosonmagyaróvár komolyan bevásárolt a nyáron, ez meg is látszik az eredményein – mondta Marosán György, az SZKKA mestere. – Bő kerettel, szinte két, azonos erőt képviselő sorral rendelkezik. Gyors, agresszív, eredményes kézilabdát játszik. Szerdán a Vác ellen közel voltunk a meglepetéshez, ha csak eggyel kevesebb a sérültünk, talán össze is jön a bravúr. De az a meccs komoly energiákat vett ki belőlünk. Becsülettel felkészültünk, motiváltak vagyunk – de Biljana Bandelier és Virág Noémi továbbra is sérült. Nehéz meccs vár ránk. TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában