Támogató állt mellé

2021.03.08. 07:00

Komoly tervei vannak a Controll SE tehetségének

Támogató állt a Controll SE kick-box klub mellé – a tehetséges, sikeres Szmolek Emánuel pályafutását segíti a jövőben.

Tóth Gábor

Fotó: VN/Controll

– Január 1-jén egy évre szóló megállapodást írt alá az Eurochrom Kft. és a Controll SE – számolt be az eseményekről a Controll SE vezetőedzője, Dancsó Zoltán. – A szponzor a junior Európa- és világbajnok, felnőtt világbajnoki ezüstérmes Szmolek Emánuel versenyzését segíti a jövőben. Emánuel kiváló sportoló, hosszú ideje kitartóan, szorgalmasan dolgozik, egyre szebb eredményeket ér el, mi, edzők pedig bízunk a további töretlen fejlődésében – amelyhez most az anyagi feltételek is maximálisan a rendelkezésére állnak. Remélem, mielőbb rendeződik végre ez az áldatlan egészségügyi helyzet, és Emánuel hamarosan tatamira állhat, éles versenyen is bizonyíthat.

– Rokoni kötelék is fűz Emánuelhez, láttam, amint egészen kicsi gyerekként elkezdett foglalkozni a kick-box sportággal, és látom, hogy alázatos, kemény munkával meddig jutott – fogalmazott Oláh János, az Eurochrom Kft. ügyvezetője. – Nagyon szeretném azt is látni, hogy a felnőttek között is a legjobbak közé emelkedik – így talán mi is segíthetünk neki céljai elérésében.

– Reményeim szerint most új fejezete kezdődik pályafutásomnak – mondta Szmolek Emánuel. – Például a jövőben több edzőtáborba, több külföldi versenyre utazhatok el. Olyan nemzetközi erőpróbákon vehetek részt, ahol tapasztalatokat gyűjthetek, ahol a legjobbaktól tanulhatok, a legjobbak ellen tehetem próbára a tudásomat, felkészültségemet. Izgatottan várom az előttem álló időszakot – és dolgozom tovább keményen!TG

Kiemelt képünkön: Oláh János, Szmolek Emánuel és Dancsó Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában