snapszer

2021.07.01. 21:44

Erős, népes mezőny ült kártyaasztalhoz Körmenden

Remekül sikerült körmendi versennyel folytatódott az országos egyéni snapszerbajnokság.

Tóth Gábor

Fotó: VN/VMSSZ

Két év szünet után rendezett ismét snapszertornát Körmenden a Magyar Snapszer Szövetség – a Klub Kantin Körmend adott otthont az egyéni versenynek. Népes, 36 főt felvonultató erős mezőny gyűlt össze a Rába-parti szabadidőközpontban. A csoportmeccsek körbeverései, az egyenes kieséses rendszer izgalmai után a szombathelyi Földvárszki István emelhette magasba a győztesnek járó trófeát, nagy küzdelemben győzte le a kőszegi Bokor Lászlót. A bronzmeccs is izgalmasan alakult a szombathelyi Bogdán Szabolcs és a csákányi Bedőcs Balázs között – a szombathelyi kártyás diadalmaskodott. A díjakat a házigazdák nevében Nagy Gábor és Nagy Máté adták át.

A kiváló hangulatú versenyen több hasznos információ is elhangzott a célegyenesbe fordult hazai rendezésű snapszer-világbajnokságról. A hétvégén Ausztriában, július 7-én Balatongyörökön, 10-én pedig Jakabszálláson versenyeznek a vasi snapszerosok.

Július közepén online selejtező lesz a vb-re, július 23-án pedig Kőszegen lesz az utolsó lehetőség arra, hogy a vasi snapszerosok kivívják a vb-szereplés jogát. Augusztustól aztán megszokott mederben halad tovább a versenysorozat, sportnapokon és falunapokon ülnek asztalhoz a kártyások. Július 18-án pedig páros Magyar Kupának ad otthont Magyarnádalja.

Kiemelt képünkön: Balról Nagy Máté, Bokor László, Bogdán Szabolcs, Földvárszki István, Nagy Gábor, Bedőcs Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában