Fogathajtás

2021.08.21. 11:00

Nagygeresden dől el

Szombaton Nagygeresden zárul a C kategóriás kettesfogathajtók megyebajnoksága.

Horváth Erika

Nagygeresd már 12. alkalommal ad otthont amatőr fogathajtóversenynek, és harmadszor zárja ez a rendezvény a Vas megyei versenysorozatot. Ebben az évben eddig öt helyszínen – Pornóapátiban, Hegyhátszentjakabon, Uraiújfaluban, Gencsapátiban és Szelestén – gyűjthettek pontokat a fogathajtók. Így lesz ez most a hatodik, utolsó állomáson is, viszont a verseny végén végeredményt is hirdetnek, eldől, hogy melyik három versenyző képviselheti az akadályhajtásban rendezendő októberi országos döntőben Vas megyét. A négy legjobb eredményük alapján a pontversenyt vezető Szájer József (48) és Komálovics Ottó (48) már biztosan tagja lesz a triónak, a harmadik hely Geröly Tibor (41) és Novák Szabolcs (35) között dől el.

Szombaton a nagygeresdi sportpályán 12.30-kor a kétfordulós akadályhajtással kezdődik a program, 15 órától várható a hibátlan pályát teljesítők közötti összevetés. 15.30-tól a Pintér Tibor nevével fémjelzett Magyar Lovas Színház műsorát tekinthetik meg a nézők. Utána, 16.15-től lesz a vadászhajtás, az eredményhirdetést 17 órára tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában