Verseny

2021.09.22. 16:11

Az Aréna Savariában a tornászelit

Péntektől vasárnapig az Arena Savariában rendezik a torna grand prix-t.

Pum András

Berki Krisztián

Fotó: Szendi Péter

Ha ősz, akkor rangos nemzetközi verseny Szombathelyen: a hétvégén rendezik a tornászoknál a Hungarian GP-t. Az eseményen várhatóan 14 nemzet tornászai vesznek részt – hangzott el a keddi sajtótájékoztatón.

Berki Krisztián
Fotó: Szendi Péter

Altorjai Sándor, a Magyar Tornaszövetség főtitkára elmondta, az Arena Savariában a nőknél Kovács Zsófia, Székely Zója, Bácskay Csenge és Ilka Juk képviseli a magyar színeket, Szilágyi Nikolett és a szombathelyi Tömböl Boglárka versenyen kívül indul. A férfiaknál Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid és Dobrovitz Ádám lesz ott a grand prix-n. A sajtóeseményen részt vett Berki Krisztián olimpiai világ- és Európa-bajnok tornász is, aki a hazai szövetségnél sportigazgatóként dolgozik.

Berki elmondta, az elmúlt időszakban a magyarok több nemzetközi versenyen is indultak, ahol tovább öregbítették a magyar torna hírnevét, több éremmel tértek haza.

A program. Péntek 15.00: női, férfikvalifikáció. Szombat 15.00: női, férfi szerenkénti döntők. Vasárnap 15.00: női, férfi szerenkénti döntők.

A jegypénztárak a verseny kezdete előtt egy órával nyitnak, az esemény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában