Liget Kupa

2021.09.10. 07:00

Olyannyira sikeres volt a szombathelyi amatőr teniszkupa, hogy már a folytatást tervezik

Remekül sikerült amatőr tenisztornát rendezett a Haladás VSE teniszszakosztálya a Sportliget salakos pályáin.

Tóth Gábor

– Harmincan neveztek a Liget Kupára, a játékosok ki voltak éhezve egy ilyen jellegű megmérettetésre, még villanyfénynél is mentek a meccsek – nyilatkozta Szabó Hajnalka, a HVSE tenisz szakosztályának vezetője. – A célunk az, hogy újra felkaroljuk az amatőr teniszéletet Vas megyében – a tervek szerint két-három hetente szeretnének hasonló jellegű tornákat rendezni.

Liget Kupa amatőr tenisztorna, végeredmény, férfi egyéni: 1. Csonka Attila, 2. Calvo Rodriguez Juan Ramon, 3. Szabó Dániel.

Női egyéni: 1. Héra Gréta, 2. Hajdu Szonja, 3. Borbély-Németh Krisztina. Férfi páros: 1. Horváth Csaba-Pálóczi László, 2. Tancsics Tamás-Tancsics Bence, 3. Hirschbok Noel-Szabó Dániel, Kocsis Péter-Kránitz Balázs. Női páros: 1. Varga Edina-Galambos Krisztina, 2. Borbély-Németh Krisztina-Baldauf Panka. Vegyes páros: 1. Baldauf Panka-Pálóczi László, 2. Sitzwohl Ildikó-Őri László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában