Korcsolya

2021.12.16. 07:00

Elrajtolt az immáron 35. Jégszezon játékos programsorozat a műjégpályán

A remek időben a gyerekek a Mikulásokkal együtt korcsolyázhattak

Forrás: VN/Sport- és ifjúsági iroda

Az elmúlt hétvégén megkezdődött a 35. Jégszezon játékos programsorozata a szombathelyi műjégpályán. A 14 programból álló sorozat két rendezvénnyel rajtolt. Szombaton a félórás korcsolyázást rendezte meg a sport- és ifjúsági iroda, vasárnap az európai uniós pályázatból megvalósult összmagyar Mikulás-találkozón vehettek részt az érdeklődők. A félórás korcsolyázást több mint háromszázan teljesítették, mindenki egy elismerő oklevelet vehetett át Varga Jenő versenyigazgatótól.

 

Vasárnap a színes Mikulások 18. alkalommal találkoztak Szombathelyen. A Varga Jenő ötletéből megvalósuló program a jégszezon kiemelkedő eseményének számít – ezúttal is népes létszámmal, jó hangulatban zajlott. A gyerekek önfeledten korcsolyázhattak a Mikulásokkal. A közös bemelegítés után vetélkedőn vehettek részt az általános iskolások – a felnőttek csak kipróbálhatták az akadálypályát. 

 

Végeredmény, alsós lányok: 1. Nemesi Letti, 2. Bem Panna, 3. Bokor Rozália. Alsós fiúk: 1. Máthé Zalán, 2. Rebcsényi Nándor, 3. Rebcsényi Dániel. Felsős lányok: 1. Nemesi Mitterstiller Mira, 2. Horváth Viola, 3. Horváth Bianka. Felsős fiúk: 1. Simon Zoltán, 2. Vincze-Kiss Olivér, 3. Rebcsényi Zoltán.

 

 A rendezvényre kilátogattak Szombathely korábbi neves gyorskorcsolyázói, így Steiner (Szántó) Kornél, Bozi Ágnes és Márkus József. Szombaton tíz órakor játékos ügyességi versennyel folytatódik a 35. jeges szezon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában