Skorpió Box Club

2022.01.17. 07:00

Nemzetközi pofonparti száz ökölvívóval Velemben

Remekül sikerült pofonpartival zárta az óévet, és nyitotta meg az új esztendőt a Skorpió Box Club.

Tóth Gábor

A Skorpió Box Club csapata Fotó: VN/Skorpió BC

A sportnapnak Velem adott otthont. A szervező Skorpió Box Club meghívására közel 100 sportoló mondott igent. Öt magyar egyesület (Fitt-Box Ökölvívó Egyesület Kőszeg, Gladiátor Box Club Győr, Boxart Box Club Zalaegerszeg, Őrségi Box Club, Skorpió Box Club), egy szlovák (Galántai KO Box Club) és egy szlovén csapat (Boxing Club Slovenske Konjice), valamint három osztrák klub (Box Club Pandorf, Atletics Box Reiterer Eisenstadt, Box Ring Eisen­stadt) ökölvívó tették próbára a tudásukat. Érdekesség, hogy a Guzsván Péter vezette brazil jiu jitsusok, valamint a Pál Tibor edzette Budoka SE karatékái is részt vettek a kesztyű­zésben – és nagyon ügyesnek bizonyultak. Ringbe lépett például a Fitt-Box három bajnoka, Hámori Ádám, Buza Rafael és Buza Rómeó, valamint két szlovák bajnok, Tankó Vilmos és Csemez András. A házigazda Skorpió BC színeit többek között Döbrösi Ádám magyar bajnoki bronz­érmes, korábbi korosztályos bajnok, valamint Oláh Vadász Antónia korábbi korosztályos magyar bajnok képviselte. 

 

 

– Kifejezetten jól sikerült a rendezvényünk – összegzett Varga Roland főszervező, a Skorpió BC vezetőedzője. – A vártnál nagyobb létszámban jelentek meg bokszolók, tulajdonképpen telt ház lett – aminek nagyon örültem! Hatalmas csatákat vívtak a résztvevők, két órán keresztül bunyózott mindenki, váltott ellenfelekkel. Elégedett vagyok a résztvevők teljesítményével, a maximumot hozta ki magából mindenki. A pofonparti jól szolgálta a felkészülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában