Kick-box

2022.03.05. 14:00

Ismét négy évre kapott bizalmat Dancsó Zoltán

Dancsó Zoltán a light-contact és a kicklight szakág szövetségi vezetőjeként további négy évre kapott megbízatást a Magyar Kick-box Szövetség elnökségétől feladatának ellátására.

Sütő Dániel

Dancsó Zoltán örömmel áll az újabb kihívás elé

Forrás: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Megtartotta idei első elnökségi ülését a Magyar Kick-Box Szövetség nemrég újraválasztott elnöksége. A megbeszélés egyik legfontosabb feladata az volt, hogy a vezetőség kiválassza és megbízza az új szakágvezetőket a következő négy évre. Dancsó Zoltán, aki 2015-től 2021-ig már ellátta a light-contact és a kicklight szakág vezetését, további négy évre ismét megbízást kapott az elnökségtől feladatának ellátására, amely a legfiatalabb kadett korosztálytól kezdve egészen a felnőttválogatott szakmai munkájának megtervezéséig számos tennivalót magába foglal. Dancsó Zoltán, a Controll SE kick-box szakosztályának vezetőedzőjeként örömmel vállalta a megbízatást.

 

 – Amikor 38 évesen úgy döntöttem, hogy felhagyok aktív versenyzői pályafutásommal, az akkori szövetségi kapitány, Zrínyi Miklós mesteredző pedzegette, hogy szeretné, ha én venném át a helyét – idézte fel a régi-új szövetségi kapitány. – Bízom benne, hogy eleget tudok tenni ennek a kihívásnak. Fontos megemlítenem, hogy az eredményes munka elérésében létfontosságú partnerem, válogatott társam és jóbarátom, Olasz Attila közreműködése. Csapatban kell gondolkodnunk, azaz a felnőtt- és utánpótlás-válogatottnál is össze kell dolgozniuk az edzőknek, csak így lépegethetünk előre – emelte ki Dancsó Zoltán.

 

 Hangsúlyozta azt is, hogy az ország minden szegletéből szeretne behívni a válogatottba arra érdemes harcosokat, tehát nem egy bázisegyesületben gondolkodik, amelyre épülne a jövő válogatottja. – Akkor jó egy nemzeti csapat, ha abba az ország minden részéből érkeznek sportolók, akik évközi összetartásokon is részt vehetnek – mondta Dancsó Zoltán, aki bízik a szövetség támogatásában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában