Eredmények

2022.03.24. 17:41

Röplabda: női öröm, férfi bánat

Az NB II.-es női röplabdabajnokságban ismét nyert a Haladás VSE, és megszerezte harmadik győzelmét a SZoESE. A férfiaknál szoros meccsen kapott ki a Gőczi-legénység a Pécstől.

Sütő Dániel

Szalai Csengéék nagy csatában verték a győrieket

Forrás: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Haladás VSE–Emericus SE 3:1 (14, 15, -21, 19). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 25 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Őri A. 
Haladás: Zoltán, Héjj, Marton, Németh-Takács, Horváth, Polgár. Csere: Katona, Németh, Csóka, Kocsis, Bóta, Fatér, Ragasits. Edző: Mucsi Péter. 

 

A Haladás rendkívül hatékony nyitásaival már az első két szettben megalapozta győzelmét. Az Emericus nem is nagyon tudott mit kezdeni az ellentmondást nem tűrő Mucsi-csapattal. A Hali magabiztosan szerezte meg sorozatban ötödik győzelmét. 

 

Szombathelyi Egyetemi SE–Széchenyi Győr 3:2 (-23, 22, -20, 22, 16). Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, 25 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Sántosi P., Sipos Z. 
SZoESE: Halmosi, Lakatos, Schnalzer, Kiss, Szalai, Lajos. Csere: Németh, Kóbor, Tompek. Edző: Bodzer Attila. 

 

Az első szettekben a lelkesedés hiánya, valamint a nyitásfogadás okozta a szombathelyi lányok vesztét. A harmadik játékrészben a hősiesen küzdő Bodzer-csapat felállt a padlóról, és végül sikerült megfordítania a mérkőzést.

 

 Szombathelyi Egyetemi SE–PTE PEAC 2:3 (-21, 22, -12, 21, -13). Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, 45 néző, NB II.-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Szél M. J., Varjas M. 
SZoESE: Ujvári, Gőczi, Barbalics, Bodovics, Simon, Szabó. Csere: Nagy, Konetsny, Kiss, Kovács, Keszthelyi, Kudron. Edző: Gőczi Roland. 

 

A harmadik játszmát leszámítva rendkívül nagy csatára kényszerítette a jó erőkből álló pécsieket a SZoESE. Nem sok hiányzott az egyetemisták győzelméhez, a Pécs azonban jobban összpontosított a hajrában, és győztesen távozott. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában