Vas megyei foci

2022.04.07. 11:28

Halmosi Zoltán Vas Megyei Magyar Kupa: a Király, a Söpte és a Sárvár jutott tovább - fotók

Az 5. fordulóval folytatódott a labdarúgó Halmosi Zoltán Vas Megyei Magyar Kupa - a Király, a Söpte és a Sárvár jutott tovább.

Tóth Gábor

Forrás: Szendi Péter

Tutitextil-Körmend VSE (II.)–Király SE (I.) 0-3 (0-2). Körmend-Horvátnádalja, 100 néző, labdarúgó megyei Magyar Kupa, vezette: Árpád A.

Körmend: Velekei (Simon) – Horváth Á. (Szatmáry), Popovics, Törő (Kiss B.), Petrovics, Sákovits (Horváth Dávid), Kazinczki, Horváth A., Vilics, Szabó P. (Papp P.), Sály. Edző: Kutasi Tibor.

Király: Horváth A. – Szalay, Auer, Takács, Schimmer (Kondákor), Kalmár (Reseterits), Németh G., Vargyas, Halmosi (Kudron), Németh D. (Tamás), Czingráber. Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Szalay, Németh G., Halmosi.

 

Az esélyesebb, jobb csapat jutott tovább - igaz, a játékvezetői hármas nagyon tisztelte a vendégeket.

 

Söpte (II.)–Gérce-Vásárosmiske (II.) 2-1 (1-0). Söpte, 50 néző, labdarúgó megyei Magyar Kupa, vezette: Sály K.

Söpte: Gombor – Németh M., Kovács E. (Hujber B.), Farkas G. (Hujber G.), Léhmann (Kertes), Horváth B., Koronczai, Vámos, Koszokovits, Fogl (Horváth P.), Rómer.

Gérce-Vásárosmiske: Harcsár – Németh T., László, Pethő, Lerik (Kiss L.), Mórocz, Major, Nunkovics, Kovács T. (Rövid), Csonka, Kövesdi.

Gólszerzők: Rómer, Léhmann, ill. Major.

 

A hazai csapat  a remek napot kifogó kapusának, és talán a szerencsének köszönheti a továbbjutást. A vendégek jobban futballoztak, ám számtalan nagy helyzetet kihagytak, sőt még egy büntetőt is elhibáztak.

 

Sárvár FC (I.)–Rábapaty (I.) 11-0 (4-0). Sárvár, 80 néző, labdarúgó megyei Magyar Kupa, vezette: Farkas G.

Sárvár FC: László – Szakos (Horváth A.), Kovács B., Fider (Tóth L.), Tokaji (Fülöp), Illés (Toldi), Potyi, Kovács Be., Czöndör, Vass, Szemes (Takács).

Rábapaty: Nagy K. – Csonka, Horváth Á., Meicz (Takács), Dugovics (Németh M.), Vajda (Kobzi), Csupor, Balhási (Vörös), Illés, Varga L. (Baksay), Könczöl.

Gólszerzők: Takács (2), Szemes (2), Tokaji (2), Fülöp, Horváth A., Czöndör, Potyi, Kovács B.

 

A hazai csapat erősebb kerettel tudott pályára lépni, rögtön az első percben vezetést szerzett, és a szünetig el is döntötte a mérkőzés sorsát. A második félidőben a vendégcsapat már a fiatalabb játékosainak adott lehetőséget.

 

Egy hely még kiadó a Magyar Kupa főtábláján, illetve a megyei sorozat négyes döntőjében. Ezért a pozícióért a három vesztes csapat körmeccset vív, mindenki egyszer játszik mindenkivel - egy mérkőzést hazai pályán, egyet idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában