Labdarúgás

2022.05.31. 10:00

A stadionban lesz a megyei kupadöntő

Csütörtökön a Haladás Sportkomplexum ad otthont a megyei labdarúgó-magyarkupa helyosztóinak: 15.30-kor rendezik a Söpte (II.)–Sárvár (I.)-bronzmeccset, 18 órakor pedig a Körmend VSE (II.)–Király (I.)-döntőt.

Tóth Gábor

Forrás: MW/archív

– A Szombathelyi Haladás Kft. örömmel vette a Magyar Labdarúgó-szövetség Vas megyei igazgatóságának megkeresését, minden segítséget megadunk, hogy a megyei magyar kupa legjobb csapatai méltó helyszínen, méltó körülmények között küzdhessenek meg az érmekért – fogalmazott Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezetője. – A saját keretünk terhére biztosítjuk a stadiont. Az A 12-estől az A 15-ösöig nyitjuk meg a szektorokat – a négy szektorban 1000 szurkoló is elfér. A büfét kinyitjuk, a belépés ingyenes. A szurkolók a Bartók Béla körút felől mehetnek be a stadionba. Igyekszünk jó házigazdája lenni az eseménynek: örömmel látjuk vendégül a csapatokat és a szurkolókat! 

– A sportkomplexum mindenkié – szögezte le Gál Sándor, a Haladás Sportkomplexum ügyvezető igazgatója. – A sportkomplexumban napi szinten közel ezer sportoló fordul meg, zajlik az élet nálunk, de örömmel veszünk minden olyan kezdeményezést, amikor a létesítményünk egy rangos sporteseménynek adhat otthont. Remek ötletnek tartom, hogy a megyei magyar kupa bronzmeccsét és döntőjét a stadionban rendezzük meg – sőt, szeretném, ha a jövőben mindig a sportkomplexum adna otthont a helyosztóknak. Talán ezzel is hozzájárulhatunk, hogy emelkedjen a sorozat presztízse.

Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezetője
Forrás: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában