Kézilabda

2022.05.26. 15:00

Elkezdhetik az SZKKA csarnok tervezését - Újabb nagy lépést tettek a megvalósítás érdekében

A Magyar Kézilabda Szövetség zöld utat adott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiának új csarnoka megtervezéséhez.

Vas Népe

Az előzetes elképzelések szerint így nézhet ki majd az egyesület új bázisa

Forrás: VN/SZKKA

A SZKKA tájékoztatása szerint a Magyar Kézilabda Szövetség a napokban jóváhagyta a kézilabdacsarnok tervezésére vonatkozó TAO-s beadványukat, pályázatukat. Mindezzel egy újabb nagy lépést tett a klub új otthonának megvalósításához, hiszen a tervezéssel hivatalosan is elindulhat a munka érdemi része. Ha pedig a terveket is jóváhagyják, akkor elkezdődhet a kivitelezés is. A csarnokprojekt mellett teljes vállszélességgel kiálló tiszteletbeli elnökük további részleteket is elárult. 

– A Magyar Kézilabda Szövetségtől kijött a jóváhagyó határozat, így a kézilabdacsarnok tervezéséhez szükséges költségek TAO-forrásból lesznek biztosítva – tájékoztatott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője. – Ezzel teljesítettük az első feladatot és megtettük az újabb nagy lépést álmaink megvalósításához. A következő feladatunk a TAO-s támogatók bevonása, és akkor utána elkezdődhet a tervezés, hogy céljainkat elérve minél előbb felépüljön Szombathely kézilabdacsarnoka. A klub köszönetet mondott a Magyar Kézilabda Szövetségnek, hogy jóváhagyta a csarnok tervezésére vonatkozó pályázatukat, majd ezzel párhuzamosan hálájukat fejezték ki Szombathely városának is, hiszen a telek biztosításával minden akadály elhárult a pályázat beadása elől. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában