Kosárlabda

2022.07.01. 13:23

Falco: Barac és Verasztó is marad sárga-fekete mezben

Hivatalos honlapján jelentette be a Falco-Volva Alpok Autó Szombathely bajoki címvédő kosárcsapata, hogy Boris Barac és Verasztó Péter is szerződést hosszabbított.

Tóth Gábor

Forrás: Facebook/Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Szombathely Hivatalos honlapján jelentette be a Falco-Volva Alpok Autó Szombathely bajoki címvédő kosárcsapata, hogy Boris Barac és Verasztó Péter is szerződést hosszabbított.

Tovább épül Szombathelyen a jövő évi csapata. A Falcóval kétszeres bajnoki aranyérmes, egyszeres kupagyőztes Boris Barac újabb egy évre szóló szerződést írt alá. A 30 éves horvát magasember fontos játékosa a Falcónak, többször elő tudott lépni vezérré, jó példa erre a döntő negyedik mérkőzése, amikor 17 pontjával, csapat legeredményesebb játékosa volt. Stabil teljesítményre képes: a bajnokságban 9,3 pontot, 3,7 lepattanót, a Bajnokok Ligájában 11,6 pontot és 4,9 lepattanót átlagolt.

– Örülök, hogy plusz egy évvel sikerült meghosszabbítanom a szerződésemet. Sikerekben gazdag két szezont töltöttem itt. A legnagyobb élményem a mindig a fantasztikus szurkolótáborunk! – fogalmazott Boris Barac.

Verasztó Péter a magyar bajnokságban 38 alkalommal lépett pályára. Az egyes poszton bevethető fiatal játékos agresszív védekezésével vívta ki magának a játékperceit.

– Számomra a Falco a prioritás. Örülök, hogy az előző szezonban sikerült kiharcolnom a helyem a rotációban, és ezzel megkaptam a lehetőséget a szerződéshosszabbításra – mondta Verasztó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában