Kosárlabda

2022.07.22. 20:20

Falco: Váradi távozott

Újabb magyar kulcsjátékosát vesztette el az NB I.-es férfi kosárlabda-bajnokság előző szezonjában bajnoki címet szerző Falco gárdája.

Vas Népe

Pénteken este bombaként robbant a hír, hogy Benke Szilárd, Golomán György és Somogyi Ádám után újabb magyar, ráadásul maga a kapitány hagyja el a bajnok Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely együttesét.  

Váradi Benedek a Rytas Vilniusban folytatja pályafutását – jelentette be a litván bajnokcsapat a magyar válogatott játékos szerződtetését. A vilniusi csapat vezetői tavasszal a Bajnokok Ligájában közelről láthatták Váradi Benedek játékát: a Falco csapatkapitánya igen jó napot fogott ki ellenük a BL-nyolcaddöntőben – 15 pontot, 7 lepattanót és 9 gólpasszt jegyzett. Donatas Zavackas, a Rytas sportigazgatója úgy fogalmazott, olyan jól védekező játékost kerestek, aki a támadások irányításában is meghatározó. Váradi ilyen típusú, remek egyéniség, vérbeli harcos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában