Kosárlabda

2022.08.10. 11:30

Falco: készen van a menetrend! - A bajnoki címvédő jövő héten kezdi el a munkát

Elkészült a Falco KC Szombathely NB I.-es kosárcsapatának felkészülési menetrendje.

Tóth Gábor

Fotó: VN archív - Cseh Gábor

A bajnoki címvédő jövő héten kezdi el a munkát, az első napokban még főleg felmérések várnak játékosainkra, majd erőnléti és taktikai edzések következnek. A felkészülési mérkőzések sorát szeptember 2-án a Bajnokok Ligája-selejtezőben is érdekelt Levice (szlovák) csapatával kezdi a szombathelyi gárda. A folytatásban megmérkőzik az osztrák Kapfenberg Bulls és az Oberwart Gunners, valamint a szomszédvár ZTE KK együttesével - a hazai meccseket zárt kapuk mögött rendezik. A szokásoknak megfelelően hazai pályán először a Horváth Zoltán Emléktornán (szeptember 23-24-én) találkozhatnak szeretett csapatukkal a szurkolók.

Szeptember 2., 18.00: Falco-Levice (zárt kapus). Szeptember 7., 18.00: Kapfenberg-Falco. Szeptember 10., 18.00: Falco-ZTE (zárt kapus). Szeptember 14., 18.00: Falco-Oberwart (zárt kapus). Szeptember 18., 18.00: Oberwart-Falco. Szeptember 23-24.: Horváth Zoltán Emléktorna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában