Strandröplabda

2022.08.08. 15:07

Másodszor rendezték meg az emléktornát a tavaly elhunyt Bedőcs György emlékére - fotók

A tavaly elhunyt Bedőcs György emlékére másodszor rendeztek utánpótlás-strandröplabdatornát a szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő pályáin.

Sütő Dániel

Forrás: Cseh Gábor

Bedőcs György 64 évesen hunyt el tragikus hirtelenséggel 2021 tavaszán. Már általános iskolás korában megszerette a röplabdát, később a miskolci egyetem csapatában is játszott. Hazatérve a szombathelyi Stylben folytatta, majd a megszűnt egyesületből a Tanárképző SE-hez, később a főiskolai szakosztályból alakult Progress SE NB II-es csapatához vezetett az útja – ahol utánpótlásedzőként is segített. Emléke előtt tisztelegve második alkalommal rendeztek utánpótlás-strandröplabdatornát a termálfürdő homokos pályáin. A tomboló kánikulában folyamatosan frissítették magukat a csapatok.

 

– Ezúttal is a legfiatalabb, azaz az U15-ös korosztály mérettethette meg magát – fogalmazott Kolesánszky György főszervező. – Két csoportra osztottuk a gyerekeket a fairplay szellemében. Az egyikben a sportággal még csak ismerkedők feszülhettek egymásnak, míg a másikba a labdával már szorosabb barátságot ápolók kerültek. Le a kalappal mindenki előtt, hiszen a rekkenő 38 fokos hőségben megrendezett tornán egytől egyig az összes résztvevő helytállt, méltóképpen emlékezve Gyurira.

Eredmények. U15/C: 1. Ikrák, 2. Rágók, 3. Armics, 4. Fiome és Shrek, 5. Aldis Zsemlyék, 6. Jányok, 7. Méhecskék.

U15/B: 1. Bomba Szumó Röpisek, 2. Ütők, 3. Stranger Girls, 4. Cherry K9, 5. Csendes Gyilkosok, 6. Lukács Team, 7. Avókádók, 8. Müzli Tesók, 9. Kacsák. SD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában