Strandröplabda

2022.08.08. 15:07

Másodszor rendezték meg az emléktornát a tavaly elhunyt Bedőcs György emlékére - fotók

A tavaly elhunyt Bedőcs György emlékére másodszor rendeztek utánpótlás-strandröplabdatornát a szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő pályáin.

Sütő Dániel

Forrás: Cseh Gábor

Bedőcs György 64 évesen hunyt el tragikus hirtelenséggel 2021 tavaszán. Már általános iskolás korában megszerette a röplabdát, később a miskolci egyetem csapatában is játszott. Hazatérve a szombathelyi Stylben folytatta, majd a megszűnt egyesületből a Tanárképző SE-hez, később a főiskolai szakosztályból alakult Progress SE NB II-es csapatához vezetett az útja – ahol utánpótlásedzőként is segített. Emléke előtt tisztelegve második alkalommal rendeztek utánpótlás-strandröplabdatornát a termálfürdő homokos pályáin. A tomboló kánikulában folyamatosan frissítették magukat a csapatok.

 

– Ezúttal is a legfiatalabb, azaz az U15-ös korosztály mérettethette meg magát – fogalmazott Kolesánszky György főszervező. – Két csoportra osztottuk a gyerekeket a fairplay szellemében. Az egyikben a sportággal még csak ismerkedők feszülhettek egymásnak, míg a másikba a labdával már szorosabb barátságot ápolók kerültek. Le a kalappal mindenki előtt, hiszen a rekkenő 38 fokos hőségben megrendezett tornán egytől egyig az összes résztvevő helytállt, méltóképpen emlékezve Gyurira.

Eredmények. U15/C: 1. Ikrák, 2. Rágók, 3. Armics, 4. Fiome és Shrek, 5. Aldis Zsemlyék, 6. Jányok, 7. Méhecskék.

U15/B: 1. Bomba Szumó Röpisek, 2. Ütők, 3. Stranger Girls, 4. Cherry K9, 5. Csendes Gyilkosok, 6. Lukács Team, 7. Avókádók, 8. Müzli Tesók, 9. Kacsák. SD

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában