Labdarúgás

2022.09.14. 14:16

A Haladás korábbi védője is meghívót kapott Marco Rossi keretébe

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi 14 órától hirdette ki keretét a szeptemberi Nemzetek Ligája mérkőzésekre. Az MLSZ már a kerethirdetés előtt közölte, hogy a ZTE 22 éves védője, Mocsi Attila újoncként meghívót kap és ott lesz a keretben a visszatérő Varga Kevin is.

vaol.hu

Mocsi Attila még a Szombathelyi Haladás játékosaként

Forrás: VN-archív

„A ZTE FC védője, Mocsi Attila újoncként, Varga Kevin pedig visszatérőként kapott meghívót Marco Rossitól a férfi A-válogatott szeptemberi keretébe” – posztolta a szövetség a Twitter-oldalán.

A Felvidékről származó, 22 éves védő, Mocsi Attila a Győri ETO-nál és a Mol Fehérvárnál nevelkedett, 2020 és 2022 között a Haladás játékosa volt, télen szerződött Szombathelyről Zalaegerszegre. Az U16-os korosztálytól kezdve végigjárta az U-válogatottakat. Az NB I-ben 16-szor szerepelt eddig, ebből hatszor a jelenlegi idényben - írja a Nemzeti Sport

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Budapest Honvéd FC)
Védők: Bolla Bendegúz (Grasshoppers), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (LASK), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Mocsi Attila (ZTE FC), Willi Orbán (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahçe FK)
Középpályások: Baráth Péter (DVSC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar – Holladnia), Kleinheisler László (NK Osijek), Nagy Ádám (AC Pisa), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Schäfer András (FC Union Berlin), Styles Callum (Millwall FC) , Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)
Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Szalai Ádám (FC Basel), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig), Vancsa Zalán (Lommel SK), Varga Kevin (Hatayspor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában