Jótékonyság

2022.11.23. 15:19

Németh Krisztiánt segítik a focisták a büki teremtornán

November 27-én vasárnap 10 órától jótékonysági teremlabdarúgó-tornát szervez a Pannónia Szabadidős Sportegyesület és az Összefogás Kőszegért Egyesület a büki sportcsarnokban a súlyos betegséggel küszködő korábbi gólvágó, Németh Krisztián megsegítésére.

Tóth Gábor

A teremtornára húsz csapat nevezett, igazi futsal-, kispályás-specialisták, baráti és munkahelyi társaságok egyaránt. "Kiki" több korábbi csapattársa is szerelést ölt, különleges lesz a Varga testvérek, Attila és Roland csapata, akik gyermekeikkel alkotnak közösen egy csapatot, a Buntstift legelső játékosaival lép pályára, de jó csapattal nevezett a Palace Póker is. 

A tornára a belépés ingyenes.

A 46 éves, kőszegi születésű Németh Krisztián 17 éves korában igazolt az akkor másodosztályú Szombathelyi Haladás csapatába. Edzői "minden hájjal megkent, jó ütemérzékű és helyzetfelismerésű csatárnak" jellemezték. Fedor Sándor, Rátkai László és Mihalecz István keze alatt is dolgozott Szombathelyen, összesen 37 alkalommal lépett pályára zöld-fehér mezben, mindannyiszor a másodosztályban - tagja volt az 1994/1995-ös NBII-es bajnokcsapatnak. Rövid ausztriai kitérő után visszatért ismét Szombathelyre, később Szentgotthárdon, Bükön, Kőszegen is futballozott. A mai napig több megyei gólrekord és kőszegi klubrekord is a nevéhez fűződik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában